Mam na predaj E30 320i sedan,Delphin grau na ND.Auto nema predne sedacky,diff.,zadne svetla,chladic,chyba mu par hadic chladenia.Vybava - zaklad,je v nom sedy interier,check,manualny siber,manualne okna.
Karoseria je na odpis,pouzitelne su vodicove dvere,siber,diely podvozku,motor,mam k tomu 1x predne svetla s usmevom a 1x bez usmevu,
kumplet vyfuk od motora po tlmic-vratane a vela vseliakych prkotin okolo...
Kto ma o co zaujem,piste sem,alebo sz,pripadne vyfotim konkretnu vec.
Motor 2.0 ,kod m.206 KA - funkcny-odskusany,ale ma dieru v olejovej vani
E30 320i sedan na ND
E30 320i sedan na ND
E30 328iX Touring ....Project ,,X''
E30 320i sedan na ND
Vsetkym zaujemcom o diely a tym,co mi poslali SZ odpisem az v nedelu,nakolko nebudem mat pristup na net.Za pochopenie dakujem.
E30 320i sedan na ND
Kto by mal zaujem o nejake diely, tak nech sa poponahla,lebo zajtra ide 30cka pod flexu.
Na predaj budu:
motor - funkcny,ale ma malu dieru v olejovej vani
prevodovka
predne ramena
predna napravnica
stabik
vaha vzduchu 3x
sanie
zvody
vyfukove potrubie -komplet od zvodov po koncovy tlmic - bez kat
vyfuk BOSSAl - novy,naj.200km(v mieste spajania s katom ma navarene rury,takze vhodny na upravu)
hadice chladenia- velmi dobry stav
zadne ramena
zadne poloosi
zadna napravnica
nadrz -ma dva otvory
siber-manual
Palubna doska- 3x vyborny stav
Celne sklo- neposkodene a neposkriabane so zelenym pruhom
Zadne sklo-neposkodene a neposkriabane
Bocne skla-vyborny stav,zelene tonovane
dvere-soferove,manualne okna
..je toho viac napr. : rozne plasty do interieru,vypinace,listy-chrom a cierne....atd
Ceny dielov su viac-menej nizke/ludove a budem ich riesit cez SZ (nechodim sem kazdy den a o SZ mi pride upozornenie na mail,ktory nonstop vyuzivam,takze mozem hned reagovat na Vase poziadavky)pripadne ich mozete navrhnut,urcite sa vieme dohodnut.Ak niekto zoberie viec dielov naraz,davam vyraznu zlavu.Stav dielov mozem vyfotit na poziadenie.
Kto co potrebuje nech napise SZ,alebo zavola na +421903 728 004
Na predaj budu:
motor - funkcny,ale ma malu dieru v olejovej vani
prevodovka
predne ramena
predna napravnica
stabik
vaha vzduchu 3x
sanie
zvody
vyfukove potrubie -komplet od zvodov po koncovy tlmic - bez kat
vyfuk BOSSAl - novy,naj.200km(v mieste spajania s katom ma navarene rury,takze vhodny na upravu)
hadice chladenia- velmi dobry stav
zadne ramena
zadne poloosi
zadna napravnica
nadrz -ma dva otvory
siber-manual
Palubna doska- 3x vyborny stav
Celne sklo- neposkodene a neposkriabane so zelenym pruhom
Zadne sklo-neposkodene a neposkriabane
Bocne skla-vyborny stav,zelene tonovane
dvere-soferove,manualne okna
..je toho viac napr. : rozne plasty do interieru,vypinace,listy-chrom a cierne....atd
Ceny dielov su viac-menej nizke/ludove a budem ich riesit cez SZ (nechodim sem kazdy den a o SZ mi pride upozornenie na mail,ktory nonstop vyuzivam,takze mozem hned reagovat na Vase poziadavky)pripadne ich mozete navrhnut,urcite sa vieme dohodnut.Ak niekto zoberie viec dielov naraz,davam vyraznu zlavu.Stav dielov mozem vyfotit na poziadenie.
Kto co potrebuje nech napise SZ,alebo zavola na +421903 728 004