zbavím vás zbytků M10 1.8 ...scháním furt věci protože stavím turbo motor a potřebuju furt věci do zásoby...takže cokoli máte prosím nevyhazujte přijedu,odvezu a klidně i za drobný..
děkuju předem...
M10 za odvoz nabo za drobné...
M10 za odvoz nabo za drobné...
v jedné epizodě serialu Walker Texas Ranger někdo říká že Chuck Norris má opravdu velké a dobré srdce!!On sám oznámil že jde o srdce z BMW!!
Mám motor 1.8 M10, co jsem měl ve své první E30, už není komplet, nějaký věci chybí, jako elektrika, ale jinak by měl být komplet, pokud ho chceš, rád ti ho nechám za odvoz, aspoň se mi uvolní místo.
Stav nevím, už stojí asi 6 let, ale vyndaval jsem ho funkční, měnil jsem ho za ISo.
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
BOOST...jo tak to je super pro motor se stavím stav je jedno potřebuju to na díly na 1.8 turbo ...pošli číslo někdy v lednu bych to vyzvedl ..zatím dík..
Záchvat...klidně stačí říct přesně kde to stojí přivezu si lidi i nářadí a klíďo si to vyndám sám....
Záchvat...klidně stačí říct přesně kde to stojí přivezu si lidi i nářadí a klíďo si to vyndám sám....
v jedné epizodě serialu Walker Texas Ranger někdo říká že Chuck Norris má opravdu velké a dobré srdce!!On sám oznámil že jde o srdce z BMW!!