problikávání kontrolky brzd
problikávání kontrolky brzd
Kdyz jedu třeba po kostkách tak mi najednou začala problikávat kontrolka brdovyho obložení a přitom jsou dobrý.Stalo se to někomu a ví co s tím. Spíš kam se podívat na kontakty.U destiček problém není.
---:: www.desp.ic.cz ::--- BMW fun site
=M40 šicí stroj=
=M40 šicí stroj=
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
No jestli to nebude prave tim ze nemas cidlo. Kontrolka sjetych desek se rozsviti pri preruseni okruhu at uz probrousenim cidla nebo rozpojenim okruhu nebo pri zkratu jakekoli zasti okruhu na kostru. Okruh je: kombipristroj pin21 - LP kolo - PZ kolo - kombipristroj pin26Akmall píše:... desticky ... a navic v nich ani nemam cidlo ...
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
vzadu mam bubny a ve predu jak jsem psal cidlo chybi. ale je tam nejaka prasarna ten konektor k cidlu (konci 15cm od predniho kotouce) ma dvoj pin a treti kablik je sproste ustiplej (vede-ved by mimo konektor). Zkousel jsem to propojit dratem vsel jak a vudec to na kontrolku nereaguje. Po zabouchani na palubku se to vetsinou rozsviti nebo zhasne.
Jeste dotaz ma to nejaky cidlo opotrebeni i vzadu u bubnu?
A pravidlo cervena kontrolka / spatna kontrolka.
Jeste dotaz ma to nejaky cidlo opotrebeni i vzadu u bubnu?
A pravidlo cervena kontrolka / spatna kontrolka.
Tak už jsem na to přišel.Sundal jsem kolo a koukám co je špatně a pak jsem si všiml že ty kabýlky co jdou od destiček se trochu prověsíli a prodřela se izolace.A potom mi to buď ťukalo o sebe nebo o disk a tím to blikalo. Jsem to omotal izolačkou a dobrý.
---:: www.desp.ic.cz ::--- BMW fun site
=M40 šicí stroj=
=M40 šicí stroj=
Jojo, cidlo taky rado umira, hlavne necekane to zadni, kdyz se palej gumy na miste, potvoraHerák píše:Tak už jsem na to přišel.Sundal jsem kolo a koukám co je špatně a pak jsem si všiml že ty kabýlky co jdou od destiček se trochu prověsíli a prodřela se izolace.A potom mi to buď ťukalo o sebe nebo o disk a tím to blikalo. Jsem to omotal izolačkou a dobrý.