sviti chceck kontrol/brzd svetla
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
sviti chceck kontrol/brzd svetla
vcera se mi obcas rozsvecela kontrolka checku ze mi nesviti brzd svetla, po zkousce jsem zjistil ze sviti v pohode,ale kontrolka nezhasla, kaslal sem na to a jel, behem jizdy po par km sama zhasla....tudiz jsem tomu neprikladal zadnou pozornost, ale behem jizdy se jeste parkrat rozsvitila a zas sama zhasla, netusite v cem by mohl byt problem? nikdy se tohle nestalo a v elektrice sem posledni dobou zadnej zasah nedelal
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 

Řešil jsem totéž - pomohlo kompletně přepájet všechny spoje přímo v zadních světlech - u chromáka jich pár je, plast to má myslím řešený jinak. Samozřejmě vyčistit všechny kontakty. To bylo u E30 chrom.
U E34 mi hlášky checku způsobovaly sračkový čínský žárovky
i když svítily. Po výměně za značkové problém zmizel, několikrát jsem si to ověřil...
U E34 mi hlášky checku způsobovaly sračkový čínský žárovky

zdravim dela me to to samy,ale kontrolka me sviti porad.nejvtipnejsi na tom je ,ze to dela jen kdyz nastartuju,tak sviti jen levy svetlo a pravy svetlo zacne svitit az kdyz rozsvitim svetla.ale kontrolka sviti porad.ale kdyz nejdriv rozsvitim a pak nastartuju,tak je vse v poradku.nechapu a to samy mam ze zpatecnima svetlama,ale ty se rozsvitej jen kdyz se jim chce.tak na co se zamerit.?zarovky sem menil i pojistky
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
napsal si to spravne, nevis jak na triceJerrykx píše:Nevim jak třícule, ale na 34 mi blbnul spínač na brzdě, má 4pinovej konektor, brzdový normálně svítily, ale furt svítila porucha světel. Spínač na pedálu má dva vsobě dva spínače, jeden spíná světla, druhej je jakoby kontrolní, ten se asi nějak vysral. Spínač sem vyměnil a check zhasnul

trica ma obycejnej dvoupin a vyhodnoceni brzdovych svetel musi byt fyzicky celej okruh sepnutej.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220