Na co to tam vubec je??? v ETK sem to nenasel ze by to tam nekde bylo..
gumova zaslepka u automatu
gumova zaslepka u automatu
Zacal me tect olej z automatu. zitra to musim opravit.. (0.5l denne) tece to z te gumove zaslepky co je u rourky na mereni hladiny oleje. Nema nekdo paru o tom jestli musi ven vana nebo to lze je protlacit dovnitr a dat zvenku novou?
tak doufam ze tam nekdo kdysi neudelal diru a nedal tam jen spunt. 
Manželka homosexuála s pláčem vypráví:
"Pak se svlékl, já se taky svlékla, on si oblékl moje šaty a od té doby jsem ho už neviděla."
"Pak se svlékl, já se taky svlékla, on si oblékl moje šaty a od té doby jsem ho už neviděla."
tak AMERICKA lenost nezna hranice...
pro prozkoumani asi 10 olej. van na bawech sem zjistil ze nektery maji jeden nebo az tri spunty...
tak sem jednu sundal a zjistil ze ty debilni kreteni misto aby vyndali vypustak tak proste proseknou vanu necim kulatym a potom tam hodi gumovej spunt...
premyslim jestli vubec bude mozne sehnat zdravou vanu... ani jedno auto nebylo OK. na obrazku jsou videt dve diry jedna u merky na olej a druha na druhe strane... takze sem si vyndal spunt a nacpal ho misto toho co sem tam mel kde me to teklo...

no a kdyz uz hazim foto tak jedna takova E32 co si nekdo delal topinky na motoru. .....

no a kdyz uz hazim foto tak jedna takova E32 co si nekdo delal topinky na motoru. .....

Manželka homosexuála s pláčem vypráví: