Auto je teda zboreny na pravej predek, rozbite svetlo, naraznik, blatnik. Mozna to vsak ten pan opravil. Ve strope kde ma byt zrcatko je dira cca 5*5 cm doslova vykuchana. Nesviti pulka budiku, gumy jsou uplne ojete, zacina hnit zadni kapota, predni dvere u ridice. Neoriginal zadni osvetleni spz, auto ma vice barev. "orvany" predni celo, zadek odrel na parkovisti nejakej starej pan - zustala tam promacklina. Jediny co stoji za to tak je motor. Auto kdyz odjizdelo, tak nebrzdilo. Central nefunguje na dverich u spolujezdce, dle mechanika co to opravoval je ulozeni tlumicu na zadku po smrti, hadice od chladice nadstavena nejakou trubkou, sportovni filtr je sice konus, ale ten drat ho tvorici je celej orezlej, kostra ridicovy sedacky zlomena. Auto nedrzelo otacky. Snizeni pouze pomoci pruzin, koncovka vyfuku puvodne z vectry 2.0i, zatmelena orezla dira po antene.
Pisu to jen proto, ze to auto znam, tak aby nekdo treba z Prahy nejel koupit slusnou e30 az sem. To by pan majitel pak nemusel rozchodit.
Jinak novy majitel ma v inzeratu napsano, ze to neproda prekupnikovi - auto koupil za 5000,-. Chce 12500,-, tak nevim. Mozna to nacpal do oprav toho narazenyho predku.
Inzerat:
http://auto.bazos.cz/inzerat/9021641/bmw-e-30.php
Foto z motoroveho prostoru narazene strany (naraz cca v 15km/h):

Uploaded with ImageShack.us