M technic

Prodej dílů pro BMW typ E30
Odpovědět
honza25

M technic

Příspěvek od honza25 » 25. 01. 2011 23:29

Prodám přední lízo na chroma, není nikde prasklý a je v černé perleti, jako nový, podle vnitřní strany se mi zdá že byl kdysi opravený,ale měl jsem ho dlouho na autě a nic jsem nepoznal :wink: . Cena: 800 Kč, foto na email.
Dále bych měl na prodej Vnitřní přední prahové lišty Originál e30 M technic II pro toura, sedana. Jsou jako nové cena 2000 Kč

A výhledově se ptám jestli by měl někdo zájem o anatomy do coupe, jsou to origo M technic I karo vzor. Když jsem je kupoval, tak prodejce říkal že byli vyhřívané, ale nějáký blázen postříhal všechno vedení co viděl :roll: , tak nevím :wink: . Jsou v dobrém stavu, akorát řidičův sedák ("podprdelník") je na levé straně kouskem látky opravený, ale nic vážného, foto zatím nemám - do konce týdne. Cena 3500 Kč.

Tumage
člen E30.cz

Re: M technic

Příspěvek od Tumage » 02. 10. 2013 12:55

honza25 píše:Prodám přední lízo na chroma, není nikde prasklý a je v černé perleti, jako nový, podle vnitřní strany se mi zdá že byl kdysi opravený,ale měl jsem ho dlouho na autě a nic jsem nepoznal :wink: . Cena: 800 Kč, foto na email.
Dále bych měl na prodej Vnitřní přední prahové lišty Originál e30 M technic II pro toura, sedana. Jsou jako nové cena 2000 Kč

A výhledově se ptám jestli by měl někdo zájem o anatomy do coupe, jsou to origo M technic I karo vzor. Když jsem je kupoval, tak prodejce říkal že byli vyhřívané, ale nějáký blázen postříhal všechno vedení co viděl :roll: , tak nevím :wink: . Jsou v dobrém stavu, akorát řidičův sedák ("podprdelník") je na levé straně kouskem látky opravený, ale nic vážného, foto zatím nemám - do konce týdne. Cena 3500 Kč.
Nemáš ještě někde náhodou ty vnitřní přední prahový lišty M technic?
Díky :wink:
Obrázek

Odpovědět