a nebo mam jeste jedny 75/50 ale ten predek me prijde uz moc nizko..

diky za ochotu.

jinak foto klidne i do mejlu lucky24@centrum.cz
No jeste je nemam koupeny.. nevim pro co se rozhodnout.mychal píše:já mám ve předu 60 na 17 kolech, koukni do klubovek, třeba by sme se domluvili i na výměně mojich 60 za tvoje 75...
No takze sazka do loterie vyjde na stejno.. si me potesil.BobbySD píše:ono to asi hodne zalezi na znacce pruzin a milionu dalsich veci... mel jsem 60/40 lowtec a chtel jsem tu prdel niz at se mi to auto srovna do roviny... koupil jsem kw 60/60 a je uplne stejne jak byloDD akorat je to jeste vic tuhe... btw taky kabrio
zadek mám 40 ale ještě o 15 zvedlý aby se vešly kola než upravím lemy pokud si koukal na fota už s BBS RS. 60 je uplně vpoho i na naších cestách na severní moravě a ostřejší jízdě, jdi do 75lucky325i píše:No jeste je nemam koupeny.. nevim pro co se rozhodnout.mychal píše:já mám ve předu 60 na 17 kolech, koukni do klubovek, třeba by sme se domluvili i na výměně mojich 60 za tvoje 75...kolik mas v zadu? kdyz vezmu ze by to bylo ve predu jeste o 15 nizsi no nevim...
ne ze by se stim tady nedalo jezdit ale nemam karu jen na vikendy 340 dni slunicka v roce dela svoje...
no jak to mas ty bych si predstavoval na svym... ale kdyz vidim 4 fotky vsehno na 60 ve predu a kazdy je jinak tak proste neco koupim a uvidime kdyz tak to zase prodam.mychal píše:zadek mám 40 ale ještě o 15 zvedlý aby se vešly kola než upravím lemy pokud si koukal na fota už s BBS RS. 60 je uplně vpoho i na naších cestách na severní moravě a ostřejší jízdě, jdi do 75lucky325i píše:mychal píše:já mám ve předu 60 na 17 kolech, koukni do klubovek, třeba by sme se domluvili i na výměně mojich 60 za tvoje 75...zadek bych nechal 50-40 at když naložíš bečku do kufru to nevypadá jak shade, já ty čapliny na zadek s tramvajovýma kolama nemusím, prostě pomyslný střed kružnice opisující lem musí být co nejblíž středu kola
no vis jak to bejva u novacku na forech...Fx píše:Možná kdybys ten dotaz dal na Bimmerforums, měl bys víc fotek a navíc informace relevantnější k sehnatelnosti podvozku v USA