Zdar pánové.Po menší příhodě zde na foru,jsem se rozhodl nahodit tohle téma.Nechci tím nikoho špinit a tak ani nebudu zveřejňovat danou osobu.Do sekce koupím jsem si zadal inzoš,měl jsem pár nabýdek,ale nevihovovali.Až se mi poštěstilo,jenže se vyskyt problém a zároveň se naskytla nová příležitost a tak jsem neváhal.Po domluvě s majitelem se vše dohodlo a já už jen čekal.Měla to být otázka víkendu,ale něco nevišlo a tak jsem byl uvědoměn o průtahu.To by bylo v pohodě,jenže jsem si všimnul inzerátu kamaráda a můj prodavajicí dlouho nepsal.Tak jsem neváhal a kamarádovi jsem ze zvědavosti napsal a ten mi potvrdil mou doměnku.Sám nic netušil a mě to bylo jasné.Prodavajicí si zařídil jiný obchod,třeba lepší,ale deset dní jsem čekal jakou koliv odpověď a do dnešního datumu nic.Už jsem se zařídil jinak,ale tohle chování mě opravdu nakrklo.Nejprve výmluvy a pak dělaní mrtvého brouka.Jen jsem se chtěl s vámy o to podělit a znát i vaše skušenosti.Já osobně udělal dva obchody,do kterých by asi nikdo nešel a nikoho jsem nepodrazil.
Například jsem se Stanym vyměnil kardan,ten mi ho poslal poštou a nic jsem neplatil,ani se neznáme důvěrně.Taky nevěděl,jestli se mu něco vrátím a šel do toho.No a já naplnil obchod a dodal zboží.
Další příklad.Koupil jsem difer,ale ten mi musel být poslán PPL.Vše hradil majitel a já neskládal žádnou zálohu.Bylo to taky dost o držku a taky jsem nikoho nepodrazil a vše uhradil po domluvě.
Šel by do toho někdo?
Problém s prodavajicím
...
[quote="PÁREK"]hele sorry, ze ti do toho lezu. Ale ze tveho prispevku jsem si i po opakovanem cteni nedokazal vyvodit co se vlastne stalo.
Já to vždycky dělám tak složité.Snažil jsem se napsat,jakým způsobem se někteří prezentují v obchudu.Měl jsem něco koupit,nutně jsem to potřeboval,abych mohl jezdit.Vše bylo domluvené.Vybodl se na mě,ani nenapsal,že má něco lepšího a to jsem zjistil od někoho jiného.To vše bych asi překous,ale měl aspoň něco napsat.Dokonce jsem mu to napsal,pokud má něco lepšího,ať mi dá vědět,abych nečekal.Prostě se neozval,to je celé.
Já to vždycky dělám tak složité.Snažil jsem se napsat,jakým způsobem se někteří prezentují v obchudu.Měl jsem něco koupit,nutně jsem to potřeboval,abych mohl jezdit.Vše bylo domluvené.Vybodl se na mě,ani nenapsal,že má něco lepšího a to jsem zjistil od někoho jiného.To vše bych asi překous,ale měl aspoň něco napsat.Dokonce jsem mu to napsal,pokud má něco lepšího,ať mi dá vědět,abych nečekal.Prostě se neozval,to je celé.
Re: ...
to chapu to nasere:-)MAREČEK píše:PÁREK píše:hele sorry, ze ti do toho lezu. Ale ze tveho prispevku jsem si i po opakovanem cteni nedokazal vyvodit co se vlastne stalo.