Kde koupit díly do motoru
-
Kde koupit díly do motoru
Sháním pár dílů (těsnění ventildeklu, olejový filtr, ...) na motor M52B28. Kde kupujete v Praze vy? V autokelly mají docela slušné ceny na poměry e-cat.cz, ale nevím jak to bude z kvalitou. Nabízejí tam těsnění značky VICTOR REINZ. Jaké máte zkušenosti s touto značkou a kde kupujete vy díly na bmw (nejlépe osobní odběr Praha)?
Nevím, jak konkrétně s M52, ale třeba na iSo, když jsem vzal těsnění prostě origo v Renocaru (už nevím, co všechno, ale pod ventildekl, pod rozvodový krytyt atd atd...), tak jsem pak zpětně vyhledal, kolik se kde pohybuje druhovýroba a výsledek byl, že ceny u něčeho i levnější, když dražší, tak vyloženě o prd...a aspoň se nemusíš bát o kvalitu
Neříkám, že u všeho, chce to omrknout zároveň orientačně s ETKáčkem...

E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
ja bral dily tady http://www.automedik.cz/kontakt.html, naprosta spokojenost, perfektni jednani a velmi slusne ceny, jinak pokud chces neco z kelly, tak je tu par clenu ktery tam delaji a umi ti to nakoupit za zajimavejsi ceny nez maj na netu, pokud to teda uz ted nemas na nejakej zivnostak a pod 

clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 

-
maca: Nevíš prosímtě, jakou přezdívku má ten člen, co pracuje v kelly? Docela by se mi to hodilo, protože sháním na rychlo těsnění pod ventil dekl, který trochu sákne.
Mimochodem jsem rád, že mě umí Praha i po 18ti letech překvapit. V Dělnické ulici na P7 máme byt, který pronajímáme, a ani nevím, že tam je obchod s díly. Ale spíš mě zajímá to kelly. Když tu řešíme tu druhovýrobu, v tom shopu automedik.cz mají stejné těsnéní na M52 jako v kelly (značka FEBI)
WilD: Do ETK jsem již koukal, jestli myslíš TOTO. Je tam cena cca 750kč v přepočtu z USD.
V renocaru se nakupuje přes objednávku na té pobočce?
Mimochodem jsem rád, že mě umí Praha i po 18ti letech překvapit. V Dělnické ulici na P7 máme byt, který pronajímáme, a ani nevím, že tam je obchod s díly. Ale spíš mě zajímá to kelly. Když tu řešíme tu druhovýrobu, v tom shopu automedik.cz mají stejné těsnéní na M52 jako v kelly (značka FEBI)
WilD: Do ETK jsem již koukal, jestli myslíš TOTO. Je tam cena cca 750kč v přepočtu z USD.
V renocaru se nakupuje přes objednávku na té pobočce?