papiry duplikat ci veteran
papiry duplikat ci veteran
nevim zda se to tu uz resilo, ja nic nenasel. Problem: Mam moznost dostat transportera myslim ze je to T2 s T1 moc nepocitam. Dost dlouho hnil na zahrade a jeste neni uplne jisty ze to klapne. Ale stopro od nej nejsou papiry. a ted je lepci udelat nebo zkusit nechat udelat duplikat TP nebo lze rovnou postavovat na veteranske znacky aniz bych k tomu nemel vubec nic?
S těma veteránskýma papírama to je trošku složitější.Měl jsem Š-100 a taky jsem to tam chtěl dát.Jenže PRÝ:musíš to mít do puntíku origo,být ve veter.spolku,kde ti to oceněj jako veterána,mít knihu jízd,a když s tím vyjedeš,tak jen na právě probíhaný sraz ,nebo akci.Jinak ani hovno.
Tak jsem se na to raději vysral.Ale třeba se to už změnilo.
Hold moje zkušenost. 

nedávno se to tady popisovalo fundovaně a i DC to má někde na svých stránkách vemli podrobně, když přihlašoval auto s pravostranným řízením.
Veterány se od nového roku posunuly na 30 let a musí tam být asi i nějaká "nemasovost", ale to určo není problém.
Člen veter. klubu být nemusíš, ale ten klub ti to musí "autorizovat".
Kniha jízd už se nevede, ale zase se to může změnit.
Veterány se od nového roku posunuly na 30 let a musí tam být asi i nějaká "nemasovost", ale to určo není problém.
Člen veter. klubu být nemusíš, ale ten klub ti to musí "autorizovat".
Kniha jízd už se nevede, ale zase se to může změnit.