Diky
Prehrani RJ
Prehrani RJ
Zdravicko, prosim shanim nekoho ze strednich cech kdo by mi dokazal nahrat do ridici jednotky z M60B30(manual) soft(ktery nemam) z M60B40(manual). Bylo mi receno ze by to meli umet i v praze v BMW za rozumnej peniz, pokud mi to muze nekdo jeste potvrdit, nebo jestli me s tim vyhodej, at tam po nich nechci modry z nebe 
Diky
Diky
Wrangler YJ + BMW M3 E92 + BMW E34 525i + BMW E30 340V8 M3look+ BMW E39 530i touring
Jasne, takze predpokladam, ze mam uplne klasickou, pochybuju ze mam tu prehratelnou. Mel by nekdo nekde ten soft na 4,0 manual, abych si to mohl nechat nahrat na chip
Cislo napisu, ale az v pondeli, mam ho na firme.
Wrangler YJ + BMW M3 E92 + BMW E34 525i + BMW E30 340V8 M3look+ BMW E39 530i touring
Dival jsem se ted jeste do ETK vsechny "neprogramovatelne jednotky" na M60 motor co jsem zkousel hledat jsou zamenne 3.0 <-> 4.0 takze by z toho vyplyvalo, ze to hlavni a snad jedine rozdilne v motorove elektrice je MAF.
Na screenech z diagnostiky jsou delsi casy otevreni vstriku pro 4.0 a pomerove to k te 3.0 sedi, tu delku ovlivni jenom vyssi mnozstvi nasavaneho vzduchu. Pripadne "posunute" teplotni cidlo, ale to je taky u obou verzi stejne.
Mam jednu volnou M60 jednotku, kdyztak muzeme vyzkouset jak ti to na ni pojede.
Z jakeho auta a jaky rok je ten motor?
Na screenech z diagnostiky jsou delsi casy otevreni vstriku pro 4.0 a pomerove to k te 3.0 sedi, tu delku ovlivni jenom vyssi mnozstvi nasavaneho vzduchu. Pripadne "posunute" teplotni cidlo, ale to je taky u obou verzi stejne.
Mam jednu volnou M60 jednotku, kdyztak muzeme vyzkouset jak ti to na ni pojede.
Z jakeho auta a jaky rok je ten motor?