LPG

Cokoliv o čem se dá psát v souvislosti s BMW.
Zamčeno
kocian

LPG

Příspěvek od kocian » 18. 12. 2009 15:21

Zdravím
Zajímalo by mě jaký máte názor na LPG v BMW.Lidi typu plyn jen do zapalovače a podobný frajírky předem prosím nevyjadřovat se.Mám na mysli jestli to nevadí motoru atd..Myslím že na velký objemy a spotřeby je to ideální.Jaký je váš názor?A prosím buďte objektivní.Docela mě to zajímá.

KuaJa

Příspěvek od KuaJa » 18. 12. 2009 16:24

tak já myslím, že tě jménem všech uživatelů tohoto fora předem poprosím, abys nezasíral zbytečnými dotazy tohle velké forum a neřadil se mezi podobné frajírky, kteří si myslí, že svým dotazem otevírají nové dimenze vědomí o automobilech BMW a pokusil se najít tlačítko "Hledat" hned nahoře uprostřed stránky, napsal vyhledávaný výraz "plyn" a logicky to omezil na příslušnou sekci - třeba já jsem dal překvapivě "pokec o BMW"
a vyskočilo spousta relevantních odkazů, které můžeš bez dalšího přečíst a zjistíš, co potřebuješ :!: :roll:
pro začátek téma: lpg-ostuda-bmw-t65626,highlight,plyn.html nebo lpg-t18371,highlight,plyn.html a další a další.

Přečti si pravidla fora, koukni se, jak je forum stare a bud si jistej, ze na co se chceš zeptat, už tady asi bylo a doufej, že si tohle přečteš dřív, než ti to téma smažou :-)

Kdyžtak si pak můžeš i zkusit objasnit do jakýho auta, k jakýmu motoru, jaký typ ap.
Hey dude, where is my car? :-)
M52B28 e39 Obrázek a spagheti storyObrázek

Dan td
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan td » 18. 12. 2009 16:26

KuaJa píše:....
Amen :)
http://www.e39.cz

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...

Zamčeno