Soft palku
Soft palku
Sorry za OT ale nemate nekdo palku na soft?
- SniperJones
Já jí sice nevozim, ale nechápu Tvoje pohoršení. Vylejzáš občas z bytu?Bobo píše:Čtu to celkem se zpožděnim, ale to snad neni pravda. Si fakt děláte prdel, vozit v autě baseballku, ne? Sice se řiká, že se nemá soudit podle prvního pohledu, ale v tomhle případě to klidně jde.![]()

Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
608 / 057 967
Tony píše:Já jí sice nevozim, ale nechápu Tvoje pohoršení. Vylejzáš občas z bytu?Bobo píše:Čtu to celkem se zpožděnim, ale to snad neni pravda. Si fakt děláte prdel, vozit v autě baseballku, ne? Sice se řiká, že se nemá soudit podle prvního pohledu, ale v tomhle případě to klidně jde.![]()
![]()

(oo=[][]=oo) origo power (oo=[][]=xo) žižka power (ox=[][]=xo) EX DC power (xx=[][]=xo) super žižka power (xx=[][]=xx) slepejš power
Jo, poměrně často, ikdyž ty určitě častěj. A nepochybně máš víc, každopádně mnohem lepších zkušeností.Tony píše:Já jí sice nevozim, ale nechápu Tvoje pohoršení. Vylejzáš občas z bytu?Bobo píše:Čtu to celkem se zpožděnim, ale to snad neni pravda. Si fakt děláte prdel, vozit v autě baseballku, ne? Sice se řiká, že se nemá soudit podle prvního pohledu, ale v tomhle případě to klidně jde.![]()
![]()

Podle mě je lepší neprovokovat, ať už svym chovánim, tak tou baseballkou. Může se ti stát, že na nekoho vytáhneš baseballku (ikdyž proč bys jí vytahoval, když předtim nebudeš dělat problémy), problém to projednou třeba vyřeší. Příště se ti třeba stane, že protivník vytáhne pistoli a tu pálku ti rozestřílí na sračku

Nejsem si timhle jistej, nevim, jestli víc užitku udělá baseballka, nebo zdravej rozum. Nejsem tak starej, abych v tom už měl jasno...
Kdo ví.
A moje pohoršení? Nejsem tim pohoršenej. Jen se zamysli, jak by se ti líbilo, kdybys třeba následkem oslnění nelegálně namontovanejma xenonama z rychle se blížící "pořádně udělaný" káry vjel nechtěně tomuto řidiči kus do jeho pruhu. Na následujících semaforech by "strážce pořádku" se smrtí v očích vytáhl z podsedačky baseballovou pálku a šel ti "vysvětlovat", co jsi provedl...Tony píše:Já jí sice nevozim, ale nechápu Tvoje pohoršení. Vylejzáš občas z bytu?Bobo píše:Čtu to celkem se zpožděnim, ale to snad neni pravda. Si fakt děláte prdel, vozit v autě baseballku, ne? Sice se řiká, že se nemá soudit podle prvního pohledu, ale v tomhle případě to klidně jde.![]()
![]()
Ale zase neřikám, že baseballku v autě vozej jen podobný lidi. Akorát mi přijde, že vetšinou oni.

Naposledy upravil(a) Bobo dne 22. 08. 2004 21:29, celkem upraveno 1 x.
Nemyslel sem to jako žádnej útok na Tvoje názory či přesvědčení, sám zastávam názor že lidi se musej domluvit (pokud sou k tomu alespoň základní předpoklady-umí mluvit apod.
) Mno a prostředky kterých použít či nepoužít k ochraně majetku, nebo i zdraví už necháme na vkusu a posouzení každého soudruha.

Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
608 / 057 967
608 / 057 967
Nepochopil jsem to jako útok, ani já jsem to jako útok nepsal.
Jako prostředek k obraně to beru, ale podle mě to je spíš další výzva k boji. Řekl bych. Mimo to, kolik lidí vozí baseballku vyloženě na obranu. Já jsem jí zatim měl možnmost vidět jen u "řidiču", co jsem popisoval... Žeby jako obranu své plastama oblemcané, do očí svítící, přitom celkem zrezlé rachotiny? Neřekl bych.
Jako prostředek k obraně to beru, ale podle mě to je spíš další výzva k boji. Řekl bych. Mimo to, kolik lidí vozí baseballku vyloženě na obranu. Já jsem jí zatim měl možnmost vidět jen u "řidiču", co jsem popisoval... Žeby jako obranu své plastama oblemcané, do očí svítící, přitom celkem zrezlé rachotiny? Neřekl bych.
Nejakou dobu sem ted byl pryc a koukam ze mezitim ste tu rozpoutali docela zajimavou diskuzi..
Bobo, nejak nechapu proc myslis ze vozit baseballku v aute znamena nekoho vybizet k bitce nebo tak neco, ja myslim ze je to akorat docela dobrej prostredek k sebeobrane, popr. upraveni neciho auta.. Asi takhle-ja problemista nejsem a konflikty nevyvolavam, ale i tak v dnesni dobe neudelam venku ani krok bez slzaku a noze v kapse..
Bobo, nejak nechapu proc myslis ze vozit baseballku v aute znamena nekoho vybizet k bitce nebo tak neco, ja myslim ze je to akorat docela dobrej prostredek k sebeobrane, popr. upraveni neciho auta.. Asi takhle-ja problemista nejsem a konflikty nevyvolavam, ale i tak v dnesni dobe neudelam venku ani krok bez slzaku a noze v kapse..

Pripada mi, ze porad jste me nepochopili..YXOman píše:Teda to čumim! Buď mam kliku, anebo si koleduju. To už je teda na silnicích pěkná džungle, když vozí lidi pálky
Už se těšim,až na mě ňákej nervák vytáhne baseballku. Asi si pořídim mačetu a bude
Tak jinak: Kdyz vas bude nekdo hoodne prudit, tak co udelate?
Ja nemam postavu a svaly bitkare(a z tech co odsud znam vetsina taky ne), slzak a nuz jsou na kratky vzdalenosti a pistol to uz je svym zpusobem extrem, nekoho sejmes a mas soud jistej.. Baseballka je takovej akorat kompromis, ne?
No to je jasný. Já Tě neznam,tak nemůžu soudit,žejo. Ale jenom sem tak poznamenal,že když si každej pořídí pálku ,tak bude na silnicích pěkně veselo... Fakt sem se eště teda nestkal s tim,že by na mě někdo vyběh na křižovatce,že mi rozbije hubu,tak mi chybí osobní zkušenostAlbert píše:[
Pripada mi, ze porad jste me nepochopili..
Tak jinak: Kdyz vas bude nekdo hoodne prudit, tak co udelate?
Ja nemam postavu a svaly bitkare(a z tech co odsud znam vetsina taky ne), slzak a nuz jsou na kratky vzdalenosti a pistol to uz je svym zpusobem extrem, nekoho sejmes a mas soud jistej.. Baseballka je takovej akorat kompromis, ne?

Bejsbolky a podobny shity pouzivaj jen sraci. Jediny co uznavam je ferovka na pesti. Zadny kopani kdyz nekdo lezi na zemi nebo utoky zezadu. Bud jsi si jistej sam sebou a nebo kdyz na tebe nekdo vybehne tak holt stahnes ocas zacnes se omlouvat a doufas ze ty nerozbije hubu. Palky, plyny pouzivaj sracky co si neverej a bohuzel pouzivaj i techniky "karatedovazuzezadu" a kopani do cloveka co lezi ochromenej plynem na zemi. Vetsinou diskofilni 50ti kilovy "hovada".
BMW 318i -> 318iS -> Mercedes E250D -> BMW E46 330xD
Tak diky ze me nazyvas sracem a hovadem ty debileFeryt píše:Bejsbolky a podobny shity pouzivaj jen sraci. Palky, plyny pouzivaj sracky co si neverej Vetsinou diskofilni 50ti kilovy "hovada".

Bych chtel videt jak by ses v realu zachoval kdyby se ti stalo to co kdysi mne! Napisu ti co se stalo jako bys to byl ty a pak mi napis jak by ses zachoval, ok?!
Takze: Je ti 16, sedis na lavicce, normalne oblecenej, kecas s normalne oblecenou holkou.. Znicehonic k tobe prijde nabusenej 90kilovej typek v ksiltovce, chytne te pod krkem, zacne skrtit a zepta se"Mas rad nacky?", nevericne na nej chvili ziras, reknes"Coze??" a on ti odpovi"Jo tak ty je nemas rad, no tak to mas teda smulu, protoze ja nacek sem! Ty curaku fetackej dostanes pres drzku tak ze se z toho nevzpamatujes, te serezu jako kone vole!" , porad nestihas, reknes jen"Pockej pockej, ty ses nacek a chces me, bilyho, mlatit?? Proc??" .."Protoze sem se blbe vyspal a ted sem nasranej ty pico!" -Stoji cca 20 cm od tebe, jednou rukou te skrti a druhou uz se naprahuje-tak Feryte muzes mi napsat co bys ty jako velkej hrdina v tuhle chvili udelal

Porad ti pripadam jako srac a hovado kdyz sem na nej vytah slzak?
-
sorry ale delas jako kdyby si byl jedninej kdo kdy dostal do drzky. Ja uz dostal tolikrat ( jenom abych nevypadal jako nejakej bytkar - 20 let-65Kg i s posteli) a sem tady a vama. proste zatnes zuby a par si jich nakoupis. ono ho to prejde. beztak bych chtel videt jak nyni k tobe prijde devadesati kilovej nacek capne te pod krkem a ty vytahnes z pod bundy basebolku a zacnes mu nakladat. kamarade to by te zlomil v puli nosni dirky ti pretah prez hlavu ruce by ti zamotal do sebe a o nohach nemluve. sorry ale cumel by si stejne jako predtim. Ja samo taky takze to neber ve zlim. stejne mas v kapce nuz maximalne tak na nakrajeni jabka. akorat ten slzak bys mozna pouzil. pac kdyby si na nekoho vytahl nuz nebo basebolku tak ses stejne vylizanej jako oni.proste bud vem nohy na ramena a nebo se mu postav. to by totiz taky cumel jinac. vybral si te protoze si na tebe veril. kdyby sis trosku otevrel hubu zaskocis ho. kdyz ne tak bys mel urcite rychlejsi nohy. takze asi tak a samo je to kazdyho vec. ani slovo neni mysleno zle. stejne by si jednou machnul palkou a nez bys naprah znovu uz by ti jich par nalozil