Mělo to poměrně solidní výbavu co jsem hleděl.Interier v béžové kožce,elektrický okna,elektrický šíbr,velký bc i s ovládací páčkou pod volantem,....

Asi blaflaDVORIS píše:Nevíte Zlíňáci něco o tomto vraku?Stojí na parkovišti u ZOO Lešná u Zlína.
Mělo to poměrně solidní výbavu co jsem hleděl.Interier v béžové kožce,elektrický okna,elektrický šíbr,velký bc i s ovládací páčkou pod volantem,....
Motor nevím,měla pozamykaný všechny dveře jen za řidičem vybitý okno a je v automatu.zdene píše:Asi blaflaDVORIS píše:Nevíte Zlíňáci něco o tomto vraku?Stojí na parkovišti u ZOO Lešná u Zlína.
Mělo to poměrně solidní výbavu co jsem hleděl.Interier v béžové kožce,elektrický okna,elektrický šíbr,velký bc i s ovládací páčkou pod volantem,....Ale je divný že na pravé straně
Že by něco spadlo na výfuk?Nevíš co to má za motor?Popřípadě jak je na tom?Ale tipl bych že ko
![]()
Jinak to jak se někdo dostával do kufru je opravdu cool
vubec nejde o to, ze uz tam nekdo byl. Proste nedokazu pochopit, jak nekdo absolutne bez skrupuli rekne ze to vybere. Muzu se ja Koubovi nanominovat treba do chaty ve ktere neni celou zimu jen proto, ze tam nikdo neni 5 mesicu a nahodou sou otevrene dvere? nebo treba Dvorisovi ze dvorku vzit dejme tomu zahradni cerpadlo jen proto, ze tam lezi pul roku? To by asi uz s takovym klidem prijato nebylo. To ze uz tam nekdo byl, neznamena ze se musim pridat, kdyz nekdo kolem mne bere hacko, mam sa pridat snad taky?DVORIS píše:Motor nevím,měla pozamykaný všechny dveře jen za řidičem vybitý okno a je v automatu.zdene píše:Asi blaflaDVORIS píše:Nevíte Zlíňáci něco o tomto vraku?Stojí na parkovišti u ZOO Lešná u Zlína.
Mělo to poměrně solidní výbavu co jsem hleděl.Interier v béžové kožce,elektrický okna,elektrický šíbr,velký bc i s ovládací páčkou pod volantem,....Ale je divný že na pravé straně
Že by něco spadlo na výfuk?Nevíš co to má za motor?Popřípadě jak je na tom?Ale tipl bych že ko
![]()
Maxi,já myslím že by se tam nemusel vloupat,ono to vypadalo že už si tam párkrát někdo pro něco byl,kolem auta všechno rozházený a v autě šílenej bordel.
Proto jsem si z tama taky nic nevzal ikdyž jsem slinu měl a raději se ptám zde na možného majitele,kdyby náhodouMax-Max píše:vubec nejde o to, ze uz tam nekdo byl. Proste nedokazu pochopit, jak nekdo absolutne bez skrupuli rekne ze to vybere. Muzu se ja Koubovi nanominovat treba do chaty ve ktere neni celou zimu jen proto, ze tam nikdo neni 5 mesicu a nahodou sou otevrene dvere? nebo treba Dvorisovi ze dvorku vzit dejme tomu zahradni cerpadlo jen proto, ze tam lezi pul roku? To by asi uz s takovym klidem prijato nebylo. To ze uz tam nekdo byl, neznamena ze se musim pridat, kdyz nekdo kolem mne bere hacko, mam sa pridat snad taky?DVORIS píše:Motor nevím,měla pozamykaný všechny dveře jen za řidičem vybitý okno a je v automatu.zdene píše: Asi blaflaAle je divný že na pravé straně
![]()
Maxi,já myslím že by se tam nemusel vloupat,ono to vypadalo že už si tam párkrát někdo pro něco byl,kolem auta všechno rozházený a v autě šílenej bordel.
a uz kdyby nic, tak je absolutni amaterismus psat takove nabidky verejne. Kdyz uz, tak tu karu nalozte a seberte, je faktem ze na ni majitel sere, vybydlovani je system cigose.