Propojeni Radia
- Havran
- Kontaktovat uživatele:
Propojeni Radia
Z toho tunelu na radio vede pet dratu + napajeni. Bila, modrofialova, cernohneda, modra, zluta. Ale vubec to nechapu, v nekterych dratech je proud a kdyz je chci prozvonit tak zadny z nich nejsou pripojeny na repraky. Predtim tam bylo radio ale bylo tak prasecky zapojeny (smotany draty do sebe) ze jsem to musel vytahat tak rychle ze jsem si nestacil zapamatovat co bylo kde zapojeny. Ted tam chci dat 4kanalovy radio ale opravdu nevim ktery draty kam zapojit. Jinak ty draty vedou pres to ovladani hlasitosti predek/zadek.
já jsem měl dráty od repráků všechny modré(mám pocit),jinak je tam napájení s vypnutým klíčkem pro paměť,napájení se zapnutým klíčkem,(napájení pro el.anténu a pro předzesilovač).Nevím jak u tvého rádia,ale neměly by se spojovat stínění L a P strany,jen LP+LZ a PP+PZ.Nejlepší je mít je samostatně a nespojovat vůbec stínění.Když byly spojené,tak to nebylo snad ani stereo a rádio odebíralo moc proudu.
Pokud tam ještě máš to přepínání předek zadek, tak od rádia vedou jenom vývody na dva repráky a na čtyří se to rozděluje až v tom přepínání.
Pokud to chceš teda zapojit na čtyři přímo od rádia, tak vyhoď to přepínaní v palubce a zapoj to z toho přímo na rádio. Dráty pro repráky jsou žluté a modré a je na nich tuším černý proužek.
Pokud to chceš teda zapojit na čtyři přímo od rádia, tak vyhoď to přepínaní v palubce a zapoj to z toho přímo na rádio. Dráty pro repráky jsou žluté a modré a je na nich tuším černý proužek.