doklad o ekol.lkvidaci!
-
Michal Hrubý
doklad o ekol.lkvidaci!
Cau chlapi,dohodte mi prosim nekoho duveryhodnyho kdo by mi udelal doklad o ekol. likvidaci bez auta...
jsem v poloprevodu mam spz a jinak v prdeli 
spíš mě zajímá jak se to dělá? zhruba před rokem sem prodal favorita byl jsme na uřadě a předepsal jsme to na nového majitele.. zrušil pojistku prostě vše... ale majitel co jsem se dozvědel si auto nepřihlásil jezdil bez přihlášení a pak ho nechal sešrotovat u známýho takže nevím co s tím těd, na koho bude vina když to auto ještě prakticky žije podle TP?? děkuji za odpovědi... 
MIKI®
ex - Favorit=žere a nejede
ex - BMW 318i OO=[][]=OO
ex - FAVORIT
ex - Fabia RS "tuning"
BMW 316i OO=[][]=OO
GOLF R23 VR5
PUG 405D (dýmovnice)
ex - BMW 318i OO=[][]=OO
ex - FAVORIT
ex - Fabia RS "tuning"
BMW 316i OO=[][]=OO
GOLF R23 VR5
PUG 405D (dýmovnice)
ano je to zapsáno ve velkém TP... tak to mě padl kámen ze srdce pokud to tak je... protože v této době by to byl problém se toho zbavit...Spolecnik píše:pokud jsi to odhlasil na noveho majitele a je to v TP tak by to melo byt na nej jinak by ti uz prisel dopis
MIKI®
ex - BMW 318i OO=[][]=OO
ex - FAVORIT
ex - Fabia RS "tuning"
BMW 316i OO=[][]=OO
GOLF R23 VR5
PUG 405D (dýmovnice)
ex - BMW 318i OO=[][]=OO
ex - FAVORIT
ex - Fabia RS "tuning"
BMW 316i OO=[][]=OO
GOLF R23 VR5
PUG 405D (dýmovnice)
Re: doklad o ekol.lkvidaci!
člen jan kučera .. osobní kladná zkušenostMichal Hrubý píše:Cau chlapi,dohodte mi prosim nekoho duveryhodnyho kdo by mi udelal doklad o ekol. likvidaci bez auta...jsem v poloprevodu mam spz a jinak v prdeli
dočasný konec BMW 
-
Ondra524Td
Re: doklad o ekol.lkvidaci!
teoreticky by melo jít auto odhlasit i bez ekol likvidace s tim že auto jsi koupil na díly a budeš ho využívt např jako trakturek.....akorat u nas na uřade sou s timhle dost honky pač tam sedi pan P.ča.....Michal Hrubý píše:Cau chlapi,dohodte mi prosim nekoho duveryhodnyho kdo by mi udelal doklad o ekol. likvidaci bez auta...jsem v poloprevodu mam spz a jinak v prdeli
Podepíšeš čestný prohlášení,že si auto necháš na náhradní díly a je to cajk.Včera to dělal jeden týpek předemnou na dopravce.A to neměl ani techničáky.Prej je stratil
.Baba mu řekla,at uvede jak a kde je stratil.Tak tam napsal,že mezi vesnicema jel rychle a ulítly mu z okýnka.
Baba to vzala,zkontrolovala podpis a v pohodě.
.Asi fakt záleží na tom,kdo sedí u toho okýnka. 
Ja mam kladnou zkusenos s timhle vrakacem - http://www.vrakoviste-ford.cz/
ale vetisnou chcou brat jen Oply a Fordy, zavolej a uvidis.
Ja prijel v pojizdnym aute, nechali to zesrotovat a odesel jsem na mhd
ale vetisnou chcou brat jen Oply a Fordy, zavolej a uvidis.
Ja prijel v pojizdnym aute, nechali to zesrotovat a odesel jsem na mhd