Vinko e30
Re: Vinko e30
A co s raznicema?Hádě píše:čau chlapy,chci se zeptat,jestli jste někdo ochotny mi předělat vinko na kastli na e30?to co tam potřebuju dat,tak je vyřizli nebo jestli mate někdo raznice,což asi ne co,dik
To to tam rovnou napiš fixem, efekt bude stejnej.
Jestli chceš převařovat plech, hodně štěstí na STK.
Pokud jde o legální přestavnu, dělá se VIN tzv. náhradní technologií někam na "hrnek" pro uchycení tlumiče a pružiny.
...doufam, ze podobnym zpusobem nemyslis i za jine.......Hádě píše:...tak sem myslel že by se přehodilo vinko takhlen
ono v zivote temer vzdy plati, ze nejdrive "vymysli" a pak "konej".
V Tvem pripade bych tam nechal 2.5, jezdil a pokud na to nekdo prijde (coz je jiste) tak Ti max vezmou OTP. V pripade, ze prevariz VINko (na to prijdou take jiste) tak ze sveho auta udelas "corku" a ne pouze nepovolenou zmenu motoru. Delej jak myslis...
90' 318iT M40 410tkm / 87' 325i M20 96tkm / 86' 316 M10 BaurTC 80tkm / 85' 325e M50 284tkm / 83' 318i M10 129tkm / 85' 325e M20 226tkm
no to je vlastne pravda. Tzv. "samoselekce" (jeste bych nejak naridil, aby tito piloti kamidze mohli jezdit pouze sami a nejlepe v noci, aby skody na obyvatelstvu byly co nejnizsi)Venca píše:Vono je to stejně tak ňák jedno.
Tyhle šroty většinou rychle končej čelně ve stromech, to je dnes móda.
90' 318iT M40 410tkm / 87' 325i M20 96tkm / 86' 316 M10 BaurTC 80tkm / 85' 325e M50 284tkm / 83' 318i M10 129tkm / 85' 325e M20 226tkm
Ted jsme to resili s kamosem a nenji to jednoduchy cca 7000, za ofiko prestavbu.-) tak hodne stesti
EX-Ford Sierra 2,0 DOHC---
EX-BMW E39 TOUR 525TDSA (na tahaní třici)---
EX-BMW E36 Touring 318i M43(celkem solidní vybava)
EX-BMW Z3 1,9 16V Cabrio...
EX-OPEL VIVARO
OPEL VIVARO WESTFALIA
EX-BMW E30 COUPE M20B20 Race car.
SAM TIGER CAT E1 (komplet repase)
EX-BMW E39 TOUR 525TDSA (na tahaní třici)---
EX-BMW E36 Touring 318i M43(celkem solidní vybava)
EX-BMW Z3 1,9 16V Cabrio...
EX-OPEL VIVARO
OPEL VIVARO WESTFALIA
EX-BMW E30 COUPE M20B20 Race car.
SAM TIGER CAT E1 (komplet repase)
nemuzu si pomoct ale ste akorat banda debilu, doprdele co je vam kurva po tom? jak vite v jakym to ma stavu a proc tu hned z kazdyho delate debila? znate ho osobne? vite leda hovno tak nvm proc tu porad mate akorat kecy. vetsinou to je prave tak, ze kdo ma nejvetsi kecy, tak je debil za volantem i v zivote.
k tematu: najdi sikovnyho karoserare nech vyriznout stary navarit novy zakitovat prestrikat barvou a pak se jen modlit at na to na stk neprijdou.
a takovych debilu co tady maji jen debilni kecy si vubec nevsimej s nima to je jak chcat proti vetru
k tematu: najdi sikovnyho karoserare nech vyriznout stary navarit novy zakitovat prestrikat barvou a pak se jen modlit at na to na stk neprijdou.
a takovych debilu co tady maji jen debilni kecy si vubec nevsimej s nima to je jak chcat proti vetru
nemuzu si pomoct, ale ty jses asi taky hustous...BMWHanz píše:nemuzu si pomoct ale ste akorat banda debilu, doprdele co je vam kurva po tom? jak vite v jakym to ma stavu a proc tu hned z kazdyho delate debila? znate ho osobne? vite leda hovno tak nvm proc tu porad mate akorat kecy. vetsinou to je prave tak, ze kdo ma nejvetsi kecy, tak je debil za volantem i v zivote.
k tematu: najdi sikovnyho karoserare nech vyriznout stary navarit novy zakitovat prestrikat barvou a pak se jen modlit at na to na stk neprijdou. a takovych debilu co tady maji jen debilni kecy si vubec nevsimej s nima to je jak chcat proti vetru

A k tematu: modleni ti na evidencce nepomuze, prijdou na to jak nic...co takhle udaje v TP, asi vsechny souhlasit nebudou... Pokud ti za to to auto stoji, nech to udelat legal cestou...napr. pres Renocar, pana Stehlíka a jine opravnene...
A konec-ano chcat proti vetru je kravina, ale dopad je mensi, nez kravina, o ktere se tu toci...
E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke
Milej Honzíku, zavři čumec....!BMWHanz píše:nemuzu si pomoct ale ste akorat banda debilu, doprdele co je vam kurva po tom? jak vite v jakym to ma stavu a proc tu hned z kazdyho delate debila? znate ho osobne? vite leda hovno tak nvm proc tu porad mate akorat kecy. vetsinou to je prave tak, ze kdo ma nejvetsi kecy, tak je debil za volantem i v zivote.
Tys tu psal takový rady jako "...nebezpečí zkroucení kardanu po jeho demontáži..." a podobný sračky.
Viz zde:
viewtopic,p,360012,highlight,kardan.html#360012
A tahle tvá rada o vaření plechu kolem VIN je taky cool, zvlášť v roce 2009.
----ˇ

A pro všechny:BMWHanz píše:...k tematu: najdi sikovnyho karoserare nech vyriznout stary navarit novy zakitovat prestrikat barvou a pak se jen modlit at na to na stk neprijdou.
...
Na STK již cca od roku 2005 mi velmi často kontrolujou i okolí VIN, dokonce jsem měl jako závadu "A" zapsané přichycení štítku šrouby místo nýty.
Přede mnou byl vyhozen boreček s Kadettem, kterej měl převařenej plech.
Jedná se o jinak velice pohodovou stanici s individuálním přístupem.
Ale to píše i náš tuzingový guru: "pak se jen modlit"...
.
tak jde o to, jak to bórci berou zostra( je okoli vin a okoli vin...
)...taky uz jsem videl hodne "bravurne" prevareny vinka, ale i spoustu dobre, kde se to jen tak poznat nedalo a neprijde na to asi uz nikdo a aut to ma mraky v CR...

ex:e30 318is,324d,325iAT,316iT,e36 325Ci,e36 320i,e34 520i,e46 330dt, e46 325iT, e46 330i, e46 330d -> ???

Autoskla, dovoz aut z D, běžný servis.

Autoskla, dovoz aut z D, běžný servis.
Jo, různý vyměněný pláty plechu jsem viděl taky.Hanzz píše:tak jde o to, jak to bórci berou zostra( je okoli vin a okoli vin...)...taky uz jsem videl hodne "bravurne" prevareny vinka, ale i spoustu dobre, kde se to jen tak poznat nedalo a neprijde na to asi uz nikdo a aut to ma mraky v CR...
Na zmíněné STK u E30 hledali sváry skoro po celý šířce přepážky...
kdybys nekdy delal veterany jako treba mg, fiat atd. tak bys vedel chytraku, ze se u nich kardany kroutily, protoze nebyly z lepsich slitin jak se zacaly delat
proto jsem se ptal, nevedel jsem, jestli se tu nebudu potykat se stejnym problemem, protoze to byl muj prvni bavorak
a nevidim nic spatnyho na tom co jsem psal o prevareni vinka jestli jo, tak prosim o vysvetleni
proto jsem se ptal, nevedel jsem, jestli se tu nebudu potykat se stejnym problemem, protoze to byl muj prvni bavorak
a nevidim nic spatnyho na tom co jsem psal o prevareni vinka jestli jo, tak prosim o vysvetleni
Jen mi pouč o veteránech, profesionále...!BMWHanz píše:kdybys nekdy delal veterany jako treba mg, fiat atd. tak bys vedel chytraku, ze se u nich kardany kroutily, protoze nebyly z lepsich slitin jak se zacaly delat
Je vidět, že moc neuvažuješ - pokud se u nějakýho vozidla kroutil kardan, pak pouze při jeho torzním namáhání, tj. v krutu.
Nikdy nemůže dojít k problému se zkroucením po nějaký demontáži, jak meleš - citace:
"...pocitam ze jak ho sundam tak se mi zkrouti a zamestnam se na dost dlouhou dobu..."
* * *