Jak na to? Výměna benzínovejch hadic....
Jak na to? Výměna benzínovejch hadic....
Tak po doporuceni od Vasy bych se do toho chtel pustit.
Je tato operace proveditelná v domácích podmínkách bez rampy? nějaky nařadí bych našel. Jaké hadice byste mi doporucily? A detailnejsi popis výměny? Předpokládám, že ty hadice nevedou někde v útrobách vozu ale jsou přístupné... díky za rady...
Dave
Je tato operace proveditelná v domácích podmínkách bez rampy? nějaky nařadí bych našel. Jaké hadice byste mi doporucily? A detailnejsi popis výměny? Předpokládám, že ty hadice nevedou někde v útrobách vozu ale jsou přístupné... díky za rady...
Dave

BMW 530dAt M-paket - Dailycar
BMW 544iAt - 400m 15,51 - Plný auto lidí a plnej kufr

BMW 320i - Showcar, funcar, oldcar etc.
Zmákneš to i na zvedáku,je to sice otravný,ale jde to,nic zvláštního na tom není,jen nakoupit matroš,sponky a hurá do toho,akorát jak budeš ležet pod autem tak bacha na oči ať ti neprskne benzín do očí jak to budeš rozpojovat,po výměně jsem ani neměl problém s odvzdušněním,prostě jsem sedl a nastartoval
Snad jedna rada nakonec,měň je sysematicky a postupně ať se ti nestane že je nesprávně napojíš
Moje osobní zkušenost:Staré hadičky prasknou v nevětších mrazech

Snad jedna rada nakonec,měň je sysematicky a postupně ať se ti nestane že je nesprávně napojíš

Moje osobní zkušenost:Staré hadičky prasknou v nevětších mrazech

je rozdíl mezi slovem trubička a hadička 
najdi si to v ETK, neni to složitý http://bmwfans.info/original/

najdi si to v ETK, neni to složitý http://bmwfans.info/original/
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
jo rozdil mezi trubickou a hadickou jsem pochytil. v ETK jsem nasel tohle doufam ze spravne

trubicky se meni v hadicky az za cerpadlem? v motorovem prostoru mam hadicky....
Doufam ze jsem vsude trefil spravne jestli trubicka nebo hadicka:D

trubicky se meni v hadicky az za cerpadlem? v motorovem prostoru mam hadicky....
Doufam ze jsem vsude trefil spravne jestli trubicka nebo hadicka:D

teď si to tak pročítám a došel jsem k názoru. Na co měnít trubičky? co by jim bylo? už od začátku mluvim o hadičkách a došel jsem k tomuhle....tak ještě jenou...kolik potřebuju HADIČEK (kusu? metrů?) a odkud kam vedou? předněji z motorového prostoru kam?
díky já vim že by se to asi někde dalo najít nebo se kouknou do auta, ale zrovna v úterý jsem vyfasoval berle tak nemůžu jen bych teď chtěl realizovat ten nákup díky za ochotu
Dave
díky já vim že by se to asi někde dalo najít nebo se kouknou do auta, ale zrovna v úterý jsem vyfasoval berle tak nemůžu jen bych teď chtěl realizovat ten nákup díky za ochotu
Dave