BMW 325 ETA r.v. 1985. Horší stav, dlouho stojí.
BMW 325 ETA r.v. 1985. Horší stav, dlouho stojí.
BMW 325 ETA r.v. 1985. Horší stav, dlouho stojí. Kompletní a asi pojízdné. Prodávám spíše na ND. Pouze s doklady. Přepis podmínkou. Klasická výbava (+checkcontrol, šíbr a centrál). Koroze, pomačkaný přední blatník, plech kola. Cena 3000 + dohoda.
- Adamonymus
.
psal jsem ti sz.. pošli mi prosím fotky na adam.kovarik@seznam.cz... zdar
Tak už se ozvalo pár zájemců, tak uvidíme kdo se rozhoupe první.
. Znovu opakuju, že auto nabízím spíš na ND. Stav je opravdu horší. Koroze, pomačkanej blatník, zarezlé brzdy atd. Stojí několik let venku. Chtěl jsem dát ještě inzerát na 318 ve velmi dobrym stavu (jen začla foukat do vody a neni to hlava ani těsnění) + papíry jsou v převodu (ne na mě), ale stejně jako u ety nemám fotky. Obě auta mám 80 km daleko a doma nemám fotky. Dal bych je hned do tematu kdybych měl. Mám v plánu tam ject tenhle nebo příští tejden tak bych je obě nafotil. 318 by byla okolo 8000,-, nebo obě za 10. Složit z nich jedno auto (motor atd eta a kastle a zbytek 318) je z toho moc pěkný auto a zbyde halda dílů. 

-
- Sponzor Prodejce $
Re: BMW 325 ETA r.v. 1985. Horší stav, dlouho stojí.
cau kde to auto stoji ?Kitcar píše:BMW 325 ETA r.v. 1985. Horší stav, dlouho stojí. Kompletní a asi pojízdné. Prodávám spíše na ND. Pouze s doklady. Přepis podmínkou. Klasická výbava (+checkcontrol, šíbr a centrál). Koroze, pomačkaný přední blatník, plech kola. Cena 3000 + dohoda.
vlkodlak píše: cau kde to auto stoji ?
Stojí za Českým Krumlovem směrem na Kaplici. A pokud se ptáš jestli v garáži nebo venku tak venku na trávě.
-
- Sponzor Prodejce $
ok napis telefon na sebe.Kitcar píše:vlkodlak píše: cau kde to auto stoji ?
Stojí za Českým Krumlovem směrem na Kaplici. A pokud se ptáš jestli v garáži nebo venku tak venku na trávě.
- Adamonymus
..
poprosím fotoz na adam.kovarik@seznam.cz... díky