Odlepený strop
- Ropák
- E30.cz mecenáš
- Kontaktovat uživatele:
Odlepený strop
Chlapi, nemůžete mi někdo poradit co s tím? Odlepil se mi u touringa celý strop (ta textilie), od střešního okna až k pátým dveřím. Ne že by to byla nějaká ukrutná závada, ale vadí mi už jen pohled do zrcátka na ten lavor do půlky zadního okna. Díky. R.
Hihi, baldachýn, to sem měl taky
No jde koupit lepidlo od 3M, hadr stropu utrhnout i pod těsněnim mezi dveřma a vzadu a pak tam to lepidlo ve spreji nastříkat a strop odpředu dozadu uhladit
nebo celej strop vyndat, hadr přilepit a celý to tam vrátit, ale to je velká pakárna a kolem šíbru kooor

No jde koupit lepidlo od 3M, hadr stropu utrhnout i pod těsněnim mezi dveřma a vzadu a pak tam to lepidlo ve spreji nastříkat a strop odpředu dozadu uhladit

E36 323i coupé
No to není tekutý lepidlo, lítaj z toho takový, no nevim jak to říct...soply gumový lepivý, nebo tak něco, táhne se to jak svině ale je to lehoučký, a tim hadrem ti to určitě neprosákne. používá se to na reklamy, maj to třeba ve SpandexuRopák píše:Obávám se že to bude na stropě hrozně vidět, a vzhled mého jinak neporušeného interiéru bude rázem v tahu... Ale děkuju, každopádně to bude lepší než ta opona...
E36 323i coupé