Nejde vyndat spinacka :(
Nejde vyndat spinacka :(
Sakra uz me to pekne stve, cely auto uz mam rozebrany jen ta pitoma spinacka ne a ne ji vyndat, dal jsem klicek do prvni polohy a strkal jsem do ty diry proste vsechno mozny, treba narovnanou sponku nebo nejakou jehlu, tenky imbus atd.. nevim proste to nejde jen tohle me stve, nema nekdo s timhle zkusenosti?
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Re: Nejde vyndat spinacka :(
chces vybrat jen zamek nebo komplet sasi spinacky na kterem drzi i packy ?Čevelda píše:Sakra uz me to pekne stve, cely auto uz mam rozebrany jen ta pitoma spinacka ne a ne ji vyndat, dal jsem klicek do prvni polohy a strkal jsem do ty diry proste vsechno mozny, treba narovnanou sponku nebo nejakou jehlu, tenky imbus atd.. nevim proste to nejde jen tohle me stve, nema nekdo s timhle zkusenosti?
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
no a kdyz mi to podle toho zminovaneho zpusobu nejde tak nevim co delam blbe? dam klicek do prvni polohy, zasunu nejakej pevnej ale tenkej dratek a ma to teda jit ven, bud jsem uplne blbej a nerozumim tomu navodu asi nebo mi porad neco zasadnoho unika...Max-Max píše:zamek dle zminovaneho postupu, celej blok musis uvolnit stredove ulozeni volantove tyce a uvolnit jistici sroub zespodu

delal jsem to pred tydnem a na poprve dle popsaneho postupu. Upozornuji, ze to nejde jako po masle, ale jde to v pohode. Jinak tvrdy drat je malo, musi to byt hodne tvrdy material, aby premohl tu zapadku vlozky zamku. Nejlepe se mi osvedcily hodinarske sroubovaky. Jinak existuji minimalne 2 verze vlozky zamku - jedna ma tu dirku zepredu pod otvorem na klic a druha zespodu pod volantem. Obe verze jsou navzajem zamene - otvory na zapadku jsou stejne.
90' 318iT M40 410tkm / 87' 325i M20 96tkm / 86' 316 M10 BaurTC 80tkm / 85' 325e M50 284tkm / 83' 318i M10 129tkm / 85' 325e M20 226tkm