Relax Meeting - Konopáč 12. - 14. 9. 2008
Relax Meeting - Konopáč 12. - 14. 9. 2008
tak kdopak tam pojede hm? doufam ze aspon nekdo aby bylo na co koukat 

:(
no, je to tak...je to skoda...na mokré silnici jsem ve městě v zatáčce dostal šmíra...asi tak ve 40km rychlosti...otočil jsem se o 18O nabořil jsem obrubák,těsně vedle sloupu....výsledkem je zničený jedno kolo, zadní náprava, rozštípnutá olej.vana, páč jsem to nějakým záhadným způsobem bouchnul i ze předu no a ještě pár detailů. Vůbec nepochopím jak se to mohlo stát...při tak malý rychlosti, s novýma pneu a klouzal jsem se jak na ledu.....a pak ještě kolem týpek co jel na kole, mohlo mu být tak 25 tak zajízdy měl výtlem a prohlásil něco o tom že jsme ale debil, takhle si rozsekat báwo....no, naštěstí to ještě dopadlo dobře....ale nikomu to nepřeju.
:(
No, první moje myšlenka byla,že se toho zbavím a koupím nový, ale...
nakonec to vzdávat nebudu....kola už mám nový, nápravu mám taky sehnanou a vanu dám taky dokupy...takže to snad půjde...akorát s tím bude dost práce....a když už to mám odstavený,tak na tom udělám víc věcí,který jsou potřeba....nějak se to zvládne...štve mě to, páč jsem měl peníze připravený už na něco jinýho,ale co se dá dělat....
nakonec to vzdávat nebudu....kola už mám nový, nápravu mám taky sehnanou a vanu dám taky dokupy...takže to snad půjde...akorát s tím bude dost práce....a když už to mám odstavený,tak na tom udělám víc věcí,který jsou potřeba....nějak se to zvládne...štve mě to, páč jsem měl peníze připravený už na něco jinýho,ale co se dá dělat....