klepe mne auto a ja nevim co to je...
klepe mne auto a ja nevim co to je...
Zdravim vsechny BMWaky a tez lidi s temito vozy spriznenymi. Jak uz jsem tu parkrat psal mam BMW 525e E28 r.v. 87 s automatem. no a mam jeden celkem znepokojujici problem: kdyz chcu ze sveho auta dostat trochu vic vykonu (pri predjizdeni, pri rychlejsim rozjizdeni, pri delsi jizde do kopce... - tak prislapnu plyn a auto se zacne rozjizdet. ale to jen do doby dy se zacne nejprve jemne chvet a pak zacne delat strasne rany jdouci pres kardan celym tunelem az na zadni napravu. kamarad mne rikal ze to dela hardy spojka ale jednak nevim jestli je to skutecne ona a pak kdyz jsem se ptal v servise tak nme rekli ze to asi tezko jeste nekdo nude vyrabet a ze leda z vrakoviste a to jeste asi ne moc levne - tak nechci kupovat neco, co mi muj problem stejne nevyresi. takze pokud mate nekdo s touto poruchou take skusenosti a nebo mate pouzitelnou hardy spojku kterou by ozelel nebo za nejaky rozumny peniz prodal (verim ze mne nebudete chtit natahnout:o) tak prosim napiste - mam sve auto rad a nechci ho nechavat v takovem stavu. predem diky!
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
No tak to jsi byl asi u nejakeho "odbornika"
Hardyspojka se samozrejme da koupit nova, u kazdeho slusneho prodejce nahradnich dilu nebo primo v nekterem zastoupeni BMW. Cena by mela byt do 2000 Kc.

328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz