M-technic II - cena?
M-technic II - cena?
Prosím kde se pohybyje cena kompletního M-technicu II na e30 sedan, mám namysli originál
díky
díky
Re: M-technic II - cena?
novej kolem 80 tisicDeathbox píše:Prosím kde se pohybyje cena kompletního M-technicu II na e30 sedan, mám namysli originál
díky

Naposledy upravil(a) Lukas-e21 dne 28. 05. 2008 15:42, celkem upraveno 1 x.
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
Samotnej jej budes tezko shanet a kdyz, tak po kusech, kazdej kus jina barva a ne vzdy v dobrem stavu... Takze nakup, oprava + lak - myslim, ze se pod 20 000,- nedostanes.
Ja jsem shanel origo M plasty na E28 - naprosto nemozna vec a kdyz tak za nesmysl. A novy original cca 45000,- Samozrejme + lak, tak se dostanu pres 50 000,-. Ale prodavaji se i laminatovy kopie...
Ja jsem shanel origo M plasty na E28 - naprosto nemozna vec a kdyz tak za nesmysl. A novy original cca 45000,- Samozrejme + lak, tak se dostanu pres 50 000,-. Ale prodavaji se i laminatovy kopie...
Já sem měl tu kliku, že se mě povedl sehnat komplet a podle mě za dobrou cenu vyšlo mě to na 12 i s potrhanejma anatomama. Ještě mě chybí jedna přední a jedna zadní krytka a za ty ptákoviny plastíky na uchycení sem dával něco okolo 4700,- Jo a bylo to stím že jeden prah byl prasklej od blbě umístěnýho heveru a zadní nárazník byl taky nalomenej nad výřezem pro lauf a na to hlavní by sem málem zapomněl bylo to bez křídla na toura by sem ho těžko dával takže počítej tak + 2000-2500
Vyděl jsem tu borce co nabízel komplet 2ku za 25tis jinak mám m-tech1 a taky by mě zajimalo kolik stojí nový v bmw ??? 

ex318 m10 karbec,325i m-tech 1 luxusní kára,2x 318i m10 kua to je nuda,nova 320i na 13kach to jede,new 525e/i e28 US ,520I e28 driftcar R.I.P.passat b4 tdi ,528i e28vrak,E28 eta mat delfín,Alpina E39 avusblau
mno ale pochybuju ze by to za to nekdo dal...Gangsta píše:Ja jsem jej kdysi prodaval Martinovi ve stavu spis nic moc tusim za 5000,- . Takze za top stav by jsi si myslim mohl rict 10 000,- .Mikka.M5 píše:To sou cenya kdo by dokázal odhadnout cenu M-tech 1 paketu komplet a top stav?
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
M Tech I se poamlu ale jiste dostava na uroven II. Verim, ze nejakej srdcar s chromakem by to dal. Kdyz se za kola davaji desetitisice, tak proc ne za sadu plastu...adam320 píše:mno ale pochybuju ze by to za to nekdo dal...Gangsta píše:Ja jsem jej kdysi prodaval Martinovi ve stavu spis nic moc tusim za 5000,- . Takze za top stav by jsi si myslim mohl rict 10 000,- .Mikka.M5 píše:To sou cenya kdo by dokázal odhadnout cenu M-tech 1 paketu komplet a top stav?

ja vim, ja sam mam ty sady tri
jenze vetsina lidi co ma v dnesni dobe e30 ji nema pro vztah k autu a skoro uz i histoirii ale pro to ze za par penez mas bavoraka, vetsina lidi ti rekne plastak je nejlepsi, chromak je hnus protoze vypada desne stare...ja ho kvulitomu mam...protoze je to stara popelnice, libi se me mnohem vic, ale jsem myslim si jeden z mala

jenze vetsina lidi co ma v dnesni dobe e30 ji nema pro vztah k autu a skoro uz i histoirii ale pro to ze za par penez mas bavoraka, vetsina lidi ti rekne plastak je nejlepsi, chromak je hnus protoze vypada desne stare...ja ho kvulitomu mam...protoze je to stara popelnice, libi se me mnohem vic, ale jsem myslim si jeden z mala
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
Jo, nikdo neni na kováky zvědavejadam320 píše:ja vim, ja sam mam ty sady tri![]()

E36 323i coupé