Neháže a neháže
Neháže a neháže
Cau panové. Mam podstaný problem. Mam BMW e30 325e chromáka a nechce mi házet jiskru. Indučka, kabely, svíčky, rozdělovač i palec jsou nové a stále to neházý.nemůžou nato mít vliv třeba čidla na převodovce. Trošku jsem řádil a asi po 5 minutách blbnutí jsem zastavil auto chvíly bjěželo na volno a pak umřel a už nešel nastartovat. Po analíze problému jsem zjistil že to neháže jiskru stále se nedaří najít a odstranit problem, ale mam starou diagnostyckou zásuvkou. Již stojím půl roku a jsem zoufalý.Nevíte čím jiným to může být. Prosím o radu nebo nápovědu. Nemáte nebo nemělyste někdo stejny problem? Děkuji za pomoc nebo radu. Čus cepka

Tak-tak ak je to chromak tak mas hallove snimavce na prevodovke teda aspon u 2,5i je to tak ako pise BMW846 a tie davaju signal riad jednotke motora kedy ma hodit iskru. Skontroluj si kabelaz co od nich ide a taktiezBMW846 píše:U 2.5ky vecsinou snimace na prevodovke ak tam su,ale dovodou moze byt viac.Ked mne nehadzalo iskru tak som mal slabu baterku a zle ukostrenu a raz len zle dotiahnuty snimac na prevodovke.
od inducky ak bude vsetko O.K. tak skus tie snimace vymenit (nezabudni dobre ocistit to miesto pod nimi) ale moze to byt aj riadiacou jednotkou-ma napajanie? Mas pri motore tri rele Jedno z nich (myslim ze byva vzdy biele a ma 5 pinov) napaja riadiacu j. tak si checkni ci cvaka ked zapnes zapalovanie a ci zopina +12V na pin 87(su tam dva 87) na pine 30 mas mat napajanie +12 stale.
E30 2,5i mit LSD + E36 1,8i mit LPG =