Neháže a neháže

Co a jak opravit v E30? Standardní servisní úkony. A podobně.
Odpovědět
cepka.e30

Neháže a neháže

Příspěvek od cepka.e30 » 01. 04. 2008 21:14

Cau panové. Mam podstaný problem. Mam BMW e30 325e chromáka a nechce mi házet jiskru. Indučka, kabely, svíčky, rozdělovač i palec jsou nové a stále to neházý.nemůžou nato mít vliv třeba čidla na převodovce. Trošku jsem řádil a asi po 5 minutách blbnutí jsem zastavil auto chvíly bjěželo na volno a pak umřel a už nešel nastartovat. Po analíze problému jsem zjistil že to neháže jiskru stále se nedaří najít a odstranit problem, ale mam starou diagnostyckou zásuvkou. Již stojím půl roku a jsem zoufalý.Nevíte čím jiným to může být. Prosím o radu nebo nápovědu. Nemáte nebo nemělyste někdo stejny problem? Děkuji za pomoc nebo radu. Čus cepka
:idea:

Mario.

Příspěvek od Mario. » 02. 04. 2008 11:26

U 2.5ky vecsinou snimace na prevodovke ak tam su,ale dovodou moze byt viac.Ked mne nehadzalo iskru tak som mal slabu baterku a zle ukostrenu a raz len zle dotiahnuty snimac na prevodovke.

stanco1

Příspěvek od stanco1 » 05. 04. 2008 12:28

BMW846 píše:U 2.5ky vecsinou snimace na prevodovke ak tam su,ale dovodou moze byt viac.Ked mne nehadzalo iskru tak som mal slabu baterku a zle ukostrenu a raz len zle dotiahnuty snimac na prevodovke.
Tak-tak ak je to chromak tak mas hallove snimavce na prevodovke teda aspon u 2,5i je to tak ako pise BMW846 a tie davaju signal riad jednotke motora kedy ma hodit iskru. Skontroluj si kabelaz co od nich ide a taktiez
od inducky ak bude vsetko O.K. tak skus tie snimace vymenit (nezabudni dobre ocistit to miesto pod nimi) ale moze to byt aj riadiacou jednotkou-ma napajanie? Mas pri motore tri rele Jedno z nich (myslim ze byva vzdy biele a ma 5 pinov) napaja riadiacu j. tak si checkni ci cvaka ked zapnes zapalovanie a ci zopina +12V na pin 87(su tam dva 87) na pine 30 mas mat napajanie +12 stale.
E30 2,5i mit LSD + E36 1,8i mit LPG = :D

Odpovědět