Prosím adminy-smáznout
Prosím adminy-smáznout
Ahoj chlapi chtěl bych poprosit hlavně Vás z Prahy,kdo jezdíte kolem autobazaru Tara na Vídeňské ulici.Mají tam v nabídce touringa E30 bílýho a já bych moc prosil kdyby jste tam někdo stratil chvilku,jak by jste jeli kolem a aspoň zběžně auto omrkl a podal info,byl bych moc vděčný,zajel bych tam sám ale mám to 300km.Díky moc pokud se někdo najde.
Naposledy upravil(a) DVORIS dne 10. 01. 2008 20:50, celkem upraveno 1 x.
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prosím o pomoc-Auto TARA Praha
Jestli je to bílej touring M40, tak kastle jakž takž, motor cvaká jak šicí stroj, celkově je auto takový opotřebovaný. Majitel bazaru je klasickej bazarnickej šmejd, jen vzdychá a říká " to víte, x let starý auto, co byste chtěl ". Byl jsem se na něj podívat někdy před Vánoci, kámoš sháněl touringa. Bylo to tuším v říjnuDVORIS píše:Ahoj chlapi chtěl bych poprosit hlavně Vás z Prahy,kdo jezdíte kolem autobazaru Tara na Vídeňské ulici.Mají tam v nabídce touringa E30 bílýho a já bych moc prosil kdyby jste tam někdo stratil chvilku,jak by jste jeli kolem a aspoň zběžně auto omrkl a podal info,byl bych moc vděčný,zajel bych tam sám ale mám to 300km.Díky moc pokud se někdo najde.
Jestli máš odkaz z netu, pošli mi ho, řeknu ti hned, zda to je on ...
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jo, je to ono, našel jsem to na tipcars.Dan td píše:Jestli je to bílej touring M40, tak kastle jakž takž, motor cvaká jak šicí stroj, celkově je auto takový opotřebovaný. Majitel bazaru je klasickej bazarnickej šmejd, jen vzdychá a říká " to víte, x let starý auto, co byste chtěl ". Byl jsem se na něj podívat někdy před Vánoci, kámoš sháněl touringa. Bylo to tuším v říjnuDVORIS píše:Ahoj chlapi chtěl bych poprosit hlavně Vás z Prahy,kdo jezdíte kolem autobazaru Tara na Vídeňské ulici.Mají tam v nabídce touringa E30 bílýho a já bych moc prosil kdyby jste tam někdo stratil chvilku,jak by jste jeli kolem a aspoň zběžně auto omrkl a podal info,byl bych moc vděčný,zajel bych tam sám ale mám to 300km.Díky moc pokud se někdo najde.![]()
Tak mockrát dík Dane za ušetřený km,jsem to tušil,díkyDan td píše:Jo, je to ono, našel jsem to na tipcars.Dan td píše:Jestli je to bílej touring M40, tak kastle jakž takž, motor cvaká jak šicí stroj, celkově je auto takový opotřebovaný. Majitel bazaru je klasickej bazarnickej šmejd, jen vzdychá a říká " to víte, x let starý auto, co byste chtěl ". Byl jsem se na něj podívat někdy před Vánoci, kámoš sháněl touringa. Bylo to tuším v říjnuDVORIS píše:Ahoj chlapi chtěl bych poprosit hlavně Vás z Prahy,kdo jezdíte kolem autobazaru Tara na Vídeňské ulici.Mají tam v nabídce touringa E30 bílýho a já bych moc prosil kdyby jste tam někdo stratil chvilku,jak by jste jeli kolem a aspoň zběžně auto omrkl a podal info,byl bych moc vděčný,zajel bych tam sám ale mám to 300km.Díky moc pokud se někdo najde.![]()