timto jsem dospel k definitivnimu presvedceni, ze pcr neni nic jineho nez banda zakomplexovanych idiotu dost efektivne mi komplikujicich zivot. hosi, dekuji
story jen tak pro zasmani
story jen tak pro zasmani
pred vanoci jsem si koupil vonavou 524td s kleklym motorem, s tim, ze o svatcich v ramci uniku pred svoji rodinou provedu v garazi repas motoru z jineho auta a zastavbu do teto fakt pekne kastle. vzhledem k tomu, ze mam garaz v patrovych garazich, v prubehu repase motoru jsem auto nechaval stat dva dny uplne u zdi na patre blokujic jeden a pul garaze, s tim, ze s majitelem te zcela blokovane garaze se znam, a vedel jsem, ze prijede az po svatcich, navic auto jsem nechal stat odemcene, odbrzdene, kdyby nahodou nekdo, at se to v pripade me nepritomnosti da resit. vcera jsme vecer doladily rozvody, cca v devet vecer, a sli dom s tim, ze dnes probehne zastavba a vecer slavnostni projidka. auto stalo opet pred garazema, mimochodem na 18alu z m5 e34, fakt fesak. o to vic jsem se divil, kdyz jsem dnes dopoledne dorazil, a auto nikde. nejdriv probehlo standartnich par nadechu, pak prohlidka vsech prilehlych garazi, a auto proste nikde. hovor na mestaky, jestli neodtahovali auto, ty ze naposledy 28.12,hovor na pco, ze tam maji kamery tak at mi kurva reknou kdo si jako jen tak jezdi s mym autem, bezvysledne, takze okamzite projizdka prilehleho okoli, a volani vsem kamaradum, at maji oci na stopkach, kdyby nahodou neco. pak nasledovala navsteva mistni pcr stanice, kde uz se pan po vysvetleni problemu moc smal, a vysvetlil jak se veci mely. vecer volala pani, ze jako ma garaz zablokovanou ZABRZDENYM autem se ZARAZENYM kvaltem ( auto bez motoru a prevodovky), a ze s nim nehne, a oni at to jako vyresi. nacez prijeli prislusnici, a zacali jednat. misto logickeho postrceni auta, podle spz zjistili puvodniho majitele( auto kupovane pred svatky, nestihl ho na me odhlasit), toho donutili prijet( v noci, z tynce nad labem do ceskych budejovic), a samozrejme si auto MUSEL odtahnout, respektive zaplatit odtah k sobe domu, cca 4500kc. to vse se delo po 21 hodine v noci. ex majitel bohuzel nemel u sebe cislo na me, tudiz cela vec nesla resit jinak, protoze ruka zakonu je moudra a neuprosna. kdyz jsem mu volal, tak vypravel, jak se marne benga snazil presvedcit, ze kdyz pred garazema venku stoji jina e28 524td bez motoru a on prodal auto s mrtvym motorem, ze by nemuselo byt od veci to auto jen nechat odtahnout ven, protoze tam s nejvetsi pravdepodobnosti probiha vymena motoru, jenze zakon hovori jasne. odtahnout, k sobe domu, hned, a to auto melo spz, platnou stk a emise a pojistku. takze podtrzeno secteno, si zitra jedu podruhe koupit sve auto, naklady cca 10t.
timto jsem dospel k definitivnimu presvedceni, ze pcr neni nic jineho nez banda zakomplexovanych idiotu dost efektivne mi komplikujicich zivot. hosi, dekuji
Budapest Bamako 2015 - completed
Budapest Bamako 2016 - in progress
fcb: Team Chochi
momentálně e28 524td, e28 520i, t4 multivan a kdo ví co ještě
spis varovani, at clovek neda z ruky auto neodhlasene na noveho typka, jsou s tim jen prusery. jako noc mu nezavidim, zitra se tesim az zjistim, jestli sem jela odtahovka od nich z toho tynce, nebo jak to vlastne resil 
to typek udelal, a bengo mu s usmevem oznamilo, ze mu teda poslou svoji odtahovku v noci s extra sazbou az do domu. jak rikam, je to pres dve ste kmBobik píše:vklidu no , nevim co bych delal,kdyby mi zavolali abych ficel do prahy pro svy auto,asi bych je s usmevem na rtech poslal do prdele a popral dobrou noc![]()
...
to je hodne divne ... pokud ma auto SPZ a platnou STK tak ho mel odsunout o 10m vedle a PCR enam prachlautr zadny duvod kohokoliv nutit k odtahu ... pokud samo nemaji podezreni pro nejakou trestnou cinnost tak si ho odtahnou samotni za sve ... fakt divne a divim se tomu cloveku, ja byt nim tak jak je psane vyse bych je poslal do prdele 
prodavam ND z techto aut: E38 730iA M60 V8, 730iL piste SZ nebo ICQ
prodavam ND z techto aut: E32 750iL 740iL 735i 730i, piste SZ nebo ICQ
prodavam ND z techto aut: E32 750iL 740iL 735i 730i, piste SZ nebo ICQ
- matal
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Asi bych je poslal taky do prdele, má snad kupní smlouvu,kde je datum prodeje+ adresa na nového majitele,ne?
To jsou ale kreténi Pčr..
To jsou ale kreténi Pčr..
=E39 530i 2003
=E24 M635CSi 1984
Někdo potřebuje auto,Já mám Dvě BMW..
Originální BMW Doplňky- www.bmwmylife.cz
=E24 M635CSi 1984
Někdo potřebuje auto,Já mám Dvě BMW..
Originální BMW Doplňky- www.bmwmylife.cz
no benga stekali jak to, ze auto nebylo prepsany, nejake argumenty ze o svatcich nikdo nemaka je vubec nezajimali. ja jsem hlavne rad, ze se auto vubec naslo, protoze jen ty kola nekolikanasobne prevysovali cenu vozu, o dalsich investicich ani nemluve. no jo, holt i provar je kseft
kola to jsou z faceliftu, ty dvojite paprsky s limcem, k tomu modremu autu i sly. fotky dodam zitra, je mi po vcerejsku ponekud blbe.
To biker: kolik ma na taznym jsem nekoumal, ty to auto znas?
To biker: kolik ma na taznym jsem nekoumal, ty to auto znas?
Tak tohle udělá jen MP. U PČR je to nesmysl. KecášMpower píše:to typek udelal, a bengo mu s usmevem oznamilo, ze mu teda poslou svoji odtahovku v noci s extra sazbou az do domu. jak rikam, je to pres dve ste kmBobik píše:vklidu no , nevim co bych delal,kdyby mi zavolali abych ficel do prahy pro svy auto,asi bych je s usmevem na rtech poslal do prdele a popral dobrou noc![]()
...
fajn, v prilozenem inzeratu mas cislo na majitele, ktery si auto musel odvezt, schvalne mu brnkni, rekne ti i cislo odznaku policisty, ktery to vysetroval. a neni rozumne, rikat o lidech, ktere neznas, ze lzouTomas is píše:Tak tohle udělá jen MP. U PČR je to nesmysl. KecášMpower píše:to typek udelal, a bengo mu s usmevem oznamilo, ze mu teda poslou svoji odtahovku v noci s extra sazbou az do domu. jak rikam, je to pres dve ste kmBobik píše:vklidu no , nevim co bych delal,kdyby mi zavolali abych ficel do prahy pro svy auto,asi bych je s usmevem na rtech poslal do prdele a popral dobrou noc![]()
...
Netvrdím že lžeš
Jen si myslím že přibarvuješ, nebo neříkáš celou pravdu. PČR na tohle nemá pravomoce a nevěřím že v dnešní době kdy po nich každej jde jak slepice po flusu, tak že by tohle někdo udělal. PČR ani nemá odtahovku, na tohle má nasmlouvanou buď MP nebo jinou soukromou firmu, přičemž odtahová parkoviště patří právě MP nebo té firmě. Tudíž jakýkoliv odtah si každý rozmyslí. A to co popisuješ, to by rozmetal každý průměrný právník a k úhradě by to dali právě PČR. Proto si myslím že za tím je něco víc než jen zatarasená garáž. A pokud se Tě dotklo slovo "kecáš", tak se Ti tímto hluboce omlouvám 
Kdyz muzu nekde prekazet s karou, tak nejlepsi reseni je dat za okno papir s kratkym vysvetlenim proc to prekazi a telefonem. Pak to neodtahnou a vis co se s karou deje (paklize to hned nekradou).
Odzkouseno mnohokrat v Praze pri nedostatku parkovacich mist.
Jinak je to podivna historka, i kdyz urednik se chova obvykle nelogicky
...
Odzkouseno mnohokrat v Praze pri nedostatku parkovacich mist.
Jinak je to podivna historka, i kdyz urednik se chova obvykle nelogicky