Platíme nekřesťanské daně, ale na těch našich silnicích to není vůbec vidět, Vždyť kilometr dálnice je u nás 2x dražší jak v Německu, JAK TO????
V jakém stavu máte silnice ve svém teritiriu???
V jakém stavu máte silnice ve svém teritiriu???
Ptám se z toho důvodu, že dokud jezdím po svém městě, tak musím říct, že máme velice dobré silnice
, je to pár let co skoro všechny tahy dělaly, ale vyjet tady u nás na nějakou okresku nebo silnice k dědinám a v nich, tak je to hotové oraniště
. A dálnice D2 to není dálnice ale zkratka polem, už podruhé za půl roku jsem na dálnici D2 utrhl horní zavěšení na Phersnech, vždycky vytrhnu gumu z ložiska
Platíme nekřesťanské daně, ale na těch našich silnicích to není vůbec vidět, Vždyť kilometr dálnice je u nás 2x dražší jak v Německu, JAK TO????
Kdo si hraje nezlobí prestavba-635csi-na-andvideo-t34570.html
ex E36 325 TDS Touring
ex E34 2,5 Vanos 225k/300N.m 0-100km/h 6,8s e34-525-vanos-i-po-letech-krasavec-t35558.html
ex E28 525e
ex E36 325 TDS Touring
ex E34 2,5 Vanos 225k/300N.m 0-100km/h 6,8s e34-525-vanos-i-po-letech-krasavec-t35558.html
ex E28 525e
...
jj jako praha docela ujde ale jenom v centru a vypadovky jinak kdyz se chci kouknout treba na naky hezky misto jako zajet si nekam na vyhlidku nebo do nakejch hezkejch serpentyn uz je to horsi... t ymensi silnice sou i v praze a okoli uplne rosekany...... 
- [CZ]Airwolf[OC]
Re: ...
Myslis treba stvanicky most ? pokud muzu, vyhnu se mu...matISO píše:jj jako praha docela ujde ale jenom v centru a vypadovky jinak kdyz se chci kouknout treba na naky hezky misto jako zajet si nekam na vyhlidku nebo do nakejch hezkejch serpentyn uz je to horsi... t ymensi silnice sou i v praze a okoli uplne rosekany......
Ex E30 318iS
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno
Re: ...
Souhlasím, to je otřes, celá severojižní magistrála je na pikaču, kanály zapuštěný 20cm pod úroveň vozovky není nic neobvyklýho, včera jsem měl tu čest[CZ]Airwolf[OC] píše:Myslis treba stvanicky most ? pokud muzu, vyhnu se mu...matISO píše:jj jako praha docela ujde ale jenom v centru a vypadovky jinak kdyz se chci kouknout treba na naky hezky misto jako zajet si nekam na vyhlidku nebo do nakejch hezkejch serpentyn uz je to horsi... t ymensi silnice sou i v praze a okoli uplne rosekany......
Clio RS 2009 - malá raketa odešla. Ropa TDCi power přišla
jj Stvanice posrana.vzdycky kdyz tamtudy jedu tak jedu tak 20km/h pri pravym kraji abych to nerozsekal.samozdrejme vsichni pitomci roubej a hned predjizdej.stejne je jim to k nicemu hned jak sjedu na argentinskou tak tam je to moje silnice
jinak jezdim taky dost pres Malostranskou po ty dlazbe a nahoru do Chodkovejch sadu ale i tam to po ty dlazbe jeste jde ale uplne nahore jak je tam to ministerstvo obrany nebo co tak tam je to vsude jen sama dlazba a je to tam dost zniceny.tam jezdim taky jak posranej.jednou me tam stoply policajti prej proc jedu tak pomalu,hned mi davali dejchnout,si mysleli ze jsem ozralej tak proto jedu radsi pomalu ale oni proste nedokazali pochopit ze to auto desne trpi na ty dlazbe tak proto tam jezdim opatrne a pomalu
mam svoje auto rad.jeste dlouho mi musi vydrzet 
jinak jezdim taky dost pres Malostranskou po ty dlazbe a nahoru do Chodkovejch sadu ale i tam to po ty dlazbe jeste jde ale uplne nahore jak je tam to ministerstvo obrany nebo co tak tam je to vsude jen sama dlazba a je to tam dost zniceny.tam jezdim taky jak posranej.jednou me tam stoply policajti prej proc jedu tak pomalu,hned mi davali dejchnout,si mysleli ze jsem ozralej tak proto jedu radsi pomalu ale oni proste nedokazali pochopit ze to auto desne trpi na ty dlazbe tak proto tam jezdim opatrne a pomalu
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 
- Dušan M10B18
- Jan Kučera
no tak je jasny ze takovy strepy to nemuzou dyl jak rok vydrzetPawka G. píše:Mno, ale pokaždý na něčem jinymadam320 píše:silnice v praze sou strasny vsude, nema cenu to resit, seru na to a davam tomu na prdel, to bych nemoh ani nastartovat kdybych to mel resit, stejnak se ten podvozek dela kazdej rok znova takze aspon neezdim jak idiot
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
Psáry- nahovno ať jedu kamkoliv, nicméně jeden z hrozivých tankodromů v Jesenici akorát dodělali... nicméně už jsem zahlídnul první klubající se díru uprostřed novýho povrchu
Žeby nedodržená technologie? Malá teplota balený při pokládce? Co se divit, když to dělali v teplotách kolem nuly..
Od té doby co jsem zvednul na Mtech a jezdim na enduru už mi to tolik nevadí a když se chci povozit vyrazim do jižních Čech, tam je to jiný kafe.
Od té doby co jsem zvednul na Mtech a jezdim na enduru už mi to tolik nevadí a když se chci povozit vyrazim do jižních Čech, tam je to jiný kafe.
tel. 777595357
GPS: 49°56'13.208"N, 14°31'2.521"E
Nic neposílám poštou, prosím nežádejte mě o to. Díky
GPS: 49°56'13.208"N, 14°31'2.521"E
Nic neposílám poštou, prosím nežádejte mě o to. Díky
praha..vetsi silnice jako evropska,strakonicka,jizni spojka(krome pravyho pruhu) apod. se mi zdaji naprosto v pohode,ale letna,stvanice a ostatni "kostky" uplne na ho*** a silnicky v okoli prahy prakticky to samy...akorat z ruzine na horomerice je pekny svezeni po tom kousku cesty mezi polema 
E39 523iA daily
E36 318is----325 coupe
E36 318is----325 coupe
Tak aspoň nějaká útěcha, že to nemáme jen tady tak špatné.
Mimochodem už si stav vozovek vyžádal i na vašich vozítkách nějaké poškození? Nemyslím zvíšenou spotřebu čepu, ale takové jednorázové škody jako olámané lamináty, vajco na kole nebo jako já utrhlí závěs
Mimochodem už si stav vozovek vyžádal i na vašich vozítkách nějaké poškození? Nemyslím zvíšenou spotřebu čepu, ale takové jednorázové škody jako olámané lamináty, vajco na kole nebo jako já utrhlí závěs
Kdo si hraje nezlobí prestavba-635csi-na-andvideo-t34570.html
ex E36 325 TDS Touring
ex E28 525e
ex E36 325 TDS Touring
ex E28 525e