Dzihad na Loga
Dzihad na Loga
Jendoho dne jsem koukal na inzerat Loga , ktery inzeroval dily ze sve M40 . Poslal jsem mu SZ s dotazem na zadni dil vyfuku. On odpovedel, ze ho ma a ze mi ho za naky peniz necha. Tak jsem mu poslal moji adresu, jako ze mi ho posle PPLkem . Cekal jsem tri dny a nic, tak mu volam, jako kde to je a on ze to poslal postou a blablaa . Tak jsem cekal dal . Po tydnu jsem mu volal, zda to teda vazne poslal, znova rikal ze ano. No takhle se to opakovalo po dobu asi 2 mesicu, volal jsem mu asi tak 10x a kdyz jsem po nem chtel cislo baliku, abych si to zjistil na poste, co se s tim deje, nebyl schopen mi to rict - ze to ma pry tamhle a tamhle a ze tam bude tehdy a tehdy. Ve finale mi napsal, ze se mu to vratilo z5, tak jsem mu poslal znova adresu (asi pred 3nedelema mozna uz to bude mesic) a zase nic. Jako ja s tim uz vubec nepocitam, ale KURVA DRÁT BUĎ ŘEKNI, ŽE NA MĚ SEREŠ A NE FURT NÁKÉ TVOJE BÁSNIČKY A VÝMYSLI .
Možná s tebou mají ostatní lepší zkušeností, ale já bohužel neeee LHÁŘI !!!!!
Možná s tebou mají ostatní lepší zkušeností, ale já bohužel neeee LHÁŘI !!!!!

736 129 249
- Lukáš Brandejs
- Jan Kučera
pan LOGO asi ma svuj svet nekolikrat jsem s nim mluvil po tel kdyz prodaval zminovanou m40 byly jsme domluveni ze prijedu ke konci tydne volam furt to nebral neodpovidal na sz ani zpravy tak jsem zavolall z jineho cisla a hele pan LOGO to vzal a rekl ze to uz neni na prodej.....ze ma dost penez aby si ho mohl nechat no a ted rozprodal auto na dily no to me poser

Ex316, 318i, 318is, 327i,335i, 535i, 540iA touring,740i 6kvalt manual na 20''BBS, 328i cabrio,740iA
já sem s panem logem max spokojený, vyrazil sem k němu pro el.stahování oken na plasta(několikrát sem se ujištoval že je z plasta, potřeboval sem na coupe plast), no co myslíte že to bylo, lanovody ze čtyřdvířka chrom, a slíbený nárazník byl prasklý a držáky co sem 2x opakoval že potřebuju, že jestli nepudou povolit at uřeže šrouby, tak ty držáky rozřezal napůl.Rostik píše:pan LOGO asi ma svuj svet nekolikrat jsem s nim mluvil po tel kdyz prodaval zminovanou m40 byly jsme domluveni ze prijedu ke konci tydne volam furt to nebral neodpovidal na sz ani zpravy tak jsem zavolall z jineho cisla a hele pan LOGO to vzal a rekl ze to uz neni na prodej.....ze ma dost penez aby si ho mohl nechat no a ted rozprodal auto na dily no to me poser![]()
Ale já sem skromný, slevil mi polovinu! na víčku nádrže takže mě stálo jen 50+cesta 300km.

E30 Drift special LS3 6.2 supercharger
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8
Já zas nemám dobré zkušenosti s takovými, co si nechají poslat nafocený seznam věcí, o který mají údajný zájem na mail a pak nejsou schopni napsat alespoň: Dík, ale o tohle nemám/mám zájem, že? Pane DoDo! Příště ti určitě zas půjdu něco fotit do garáže! Akorát škoda času a zmrzlý ruce a h-vno z toho,že? Takže ať si každý nejdřív zamete před vlastním prahem a paxe stará o druhý! Takových se tu najde ale víc, tohle není jediný.DoDo píše:nemam dobre zkusenosti s okolim vyse jmenovaneho...

BMW Freude am Fahren mit E38
Ex: E12,E28, E32+E30, E34 M50 520i Touring, E34 525ix Touring
Ex: E12,E28, E32+E30, E34 M50 520i Touring, E34 525ix Touring
- Jan Kučera
tak tak, mela by se tady dat funkce pod podpis jako sponzor tak sberacfotek-archivářNORMANN píše:Já zas nemám dobré zkušenosti s takovými, co si nechají poslat nafocený seznam věcí, o který mají údajný zájem na mail a pak nejsou schopni napsat alespoň: Dík, ale o tohle nemám/mám zájem, že? Pane DoDo! Příště ti určitě zas půjdu něco fotit do garáže! Akorát škoda času a zmrzlý ruce a h-vno z toho,že? Takže ať si každý nejdřív zamete před vlastním prahem a paxe stará o druhý! Takových se tu najde ale víc, tohle není jediný.DoDo píše:nemam dobre zkusenosti s okolim vyse jmenovaneho...
Pláťákoslužby 608528957
524TdA RULEZZ
WRX Sti
..........................asi sem se posral,ale chci TURBO ... a klid

524TdA RULEZZ
WRX Sti
..........................asi sem se posral,ale chci TURBO ... a klid

SZNORMANN píše:Já zas nemám dobré zkušenosti s takovými, co si nechají poslat nafocený seznam věcí, o který mají údajný zájem na mail a pak nejsou schopni napsat alespoň: Dík, ale o tohle nemám/mám zájem, že? Pane DoDo! Příště ti určitě zas půjdu něco fotit do garáže! Akorát škoda času a zmrzlý ruce a h-vno z toho,že? Takže ať si každý nejdřív zamete před vlastním prahem a paxe stará o druhý! Takových se tu najde ale víc, tohle není jediný.DoDo píše:nemam dobre zkusenosti s okolim vyse jmenovaneho...
btw do dneska tady mam nedorucenou SZ pro tebe z 26. ...? uklid si u sebe..NORMANN píše:Já zas nemám dobré zkušenosti s takovými, co si nechají poslat nafocený seznam věcí, o který mají údajný zájem na mail a pak nejsou schopni napsat alespoň: Dík, ale o tohle nemám/mám zájem, že? Pane DoDo! Příště ti určitě zas půjdu něco fotit do garáže! Akorát škoda času a zmrzlý ruce a h-vno z toho,že? Takže ať si každý nejdřív zamete před vlastním prahem a paxe stará o druhý! Takových se tu najde ale víc, tohle není jediný.DoDo píše:nemam dobre zkusenosti s okolim vyse jmenovaneho...