UPOZORNĚNÍ !!!! díly na e30 šmelo!!
UPOZORNĚNÍ !!!! díly na e30 šmelo!!
všechny tu zdravím, píšu jen proto abych upozornil na jednoho člena tohoto fóra, který sem jaksi nezapadá, jelikož si myslím, že toto fórum je postaveno na základě stát při sobě, pomáhat s,i radit atd pokud, je to tedy zrovna možné. Ovšem jeden člen, který prodává náhradní díly na e30-ku, nám to tu bohužel kazí a mě způsobil docela velké problémy. Bohužel sem urval u své e30-ky obě dvě vany, tak sem tu sháněl lidi kteří díly prodávaj s dojmem, že tady seženu díly v dobrým stavu a možná za dobré peníze. Bohužel sem narazil na člověka, který mi prodal malou vanu s čerpadlem i s košem za 1500,- ,byla sice svařovaná ale jelikož nejsem při penězích tak sem ji vzal, ale kdyz sem ji chtěl dávat na svýho bavoráčka tak sem zjistil že je úplně křivá a že mi k tomu nedal to víčko(to možná moje blbost že jsem si to nezkontroloval na místě), víčko sem si sehnal ale zjistil sem že tam absolutně nejde, takže sem musel udělat novej závit a koupit imbusovej šroub abych to mohl pořádně utěsnit. Doufám že se mi tu vanu podaří nějak utěsnit aby mi po pár dnech nezačla rosit(bohužel na další vanu nemám). Takže se budu modlit. Jenže to není vše, kupoval sem i velkou vanu, za 1000Kč, vypadala v cajku, jenže když sem ji umyl tak sem zjistil že je prasklá a bylo to přelepený nějakým lepidlem a jak to bylo špinavé tak to nebylo vidět, tudíž sem to teď musel poslat známýmu na sváření, což je další čas navíc a další peníze. Takže si všichni tady na fóru dávejte pozor ať nedopadnete jako já, není to příjemné a doufám že tu není víc takových to "podfukářů". Jinak dotyčnýmu se nemůžu dovolat, ptz nezvedá telefony. Pracuje na Praze 10 v Uhříněvesi. Nevím jestli sem mohu dát i jeho přezdívku tady na fóru. Takže radši to nechám bejt. Kdyby to někdo chtěl vědět stačí napsat. DÁVEJTE POZOR a mějte se !!!!
Naposledy upravil(a) pedro dne 06. 10. 2007 10:30, celkem upraveno 1 x.
mylsím ež by bylo vhodné i informovat o koho jde, at se k tomu také vyjádří nebo at si na nej ostatní daji pozor. Pokud se takovéto "kiksy" nebudou zverejnovat lide budou podvádet dál a jen bude více napálených..
Individuální dovoz z U.S., Astrálie a dalších zemí ** pancerové hadice na míru**performance díly etc**silikonové hadice, spojky, kolena**Výprodej KN položek za zajímavé ceny**Zakázkové leštení vč límců kol**Denso iridium za super ceny**
souhlasím s tebou, jen sem nevěděl abych neporušil nějaká pravidla nebo tak něco. jeho přezdívka na tomto fóru je SHREK viz zde: dily-na-e30-t45426.html