Že by byl motor posmrti ? ,nebo to je jen neseštelovaný ?
Někdy to střílí do karburátoru a ve votáčkách z výfuku. a nechce to jít za plynem když se to přidupne.
Nebo že by svíčky ? Fakt už nevíme.
Svíčky?Damian píše:Prosím o radu,kámoš koupil e21cku 316 r.v.78 je fakt v super stavu,ale motor zlobí.Cuká to,kouří to (přitom to olej nežere) a svíčky jsou pořád černý jak uhel.Dávali jsme karburátor jinej a rozdělovač a pořád to samý.![]()
Že by byl motor posmrti ? ,nebo to je jen neseštelovaný ?
Někdy to střílí do karburátoru a ve votáčkách z výfuku. a nechce to jít za plynem když se to přidupne.
Nebo že by svíčky ? Fakt už nevíme.
Tak to jo.Damian píše:no filtr je novej.asi jsem to blbě napsal,kabely a svíčky se daly jiný jako první,ale pořád stejný problem.Pravda je že ty svíčky nebyly uplně nový,ale nemaj najeto víc jak 2tis km.
www.ruddies-berlin.deDamian píše:ja si taky myslím že bude problém v karburátoru,ale ten solex je samej šrobek a samej podtlak a mám v tom guláš.Hledal jsem nějakou dokumentaci,ale bezuspěšně.
jo,díky moc.Určitě tam něco najduVenca píše:www.ruddies-berlin.deDamian píše:ja si taky myslím že bude problém v karburátoru,ale ten solex je samej šrobek a samej podtlak a mám v tom guláš.Hledal jsem nějakou dokumentaci,ale bezuspěšně.
Tam se něco dalo vyčíst o Pierburgu, Solex by tam mohl být taky.