koupe letnich pneu?
koupe letnich pneu?
mam takovou mensi otazku.spis se nemohu rozhodnout tak bych potreboval poradit.jde jen o to ze chci koupit novy letni pneumatiky.vzadu mam Bridgestone ER30(uplne nove)a vepredu mam nejaky posrany protektory zimni.premejslel jsem ze koupim na predek Barum Bravuris ale tech se nejak bojim.sice jsou to cesky gumy ale pry je s nima problem je vyvazit a dost jsou pry hlucne.takze ty asi ne.potom me napadly Nankang ted nevim ale co za model.ty by byly taky za rozumnou cenu ale taky z nich mam trochu strach pac jsou docela neznamy(ale co jsem zaslechl tak pry to maji byt napodobeniny Yokoham).a pak jsem mel moznost koupit za 1300kc uplne nove Bridgestone ER300.o tech velice uvazuji ale ted ten dotaz.ja uz tech par mesicu klidne odjezdim na tech posranejch protektorech ale proste nevim jestli ty gumy koupit ted jeste v lete za tuhle cenu nebo jestli to mam vydrzet a koupit je az v zime na pristi rok s tim ze v zime bych je mohl treba sehnat jeste levneji.co myslite mam je koupit ted za tuhle cenu nebo by mohli byt v zime jeste levnejsi tak je koupit az v zime?a jinak mi muzete napsat i vas nazor na ty Nankang.porad mi vrtaj hlavou ale stejne asi zustanu u svejch Bridgestonek
diky moc vlada
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 
To musíš vědět ty, jestli to ještě vydržíš na tech posranejch protektorech - v tom ti nikdo neporadí, jen ty víš jak moc, jak rychle a na jakym povrchu jezdíš
A barumky jsou dost hlučný co vím já, víc ti neporadím...
e30 325i M-technik I -> e36 320i -> e30 323i M-technik I - > E36 323i M-technik = ekologické vozy
Zkus mrknout sem, ty Jaryne, třeba si něco vybereš: www.pneunet.cz 
ja to tak mel a vubec to do oci nebylo, kdybych to nevedel tak si toho mozna nevsimnuvlada320 píše:jeste mam jednu otazku,nevite jestli nebude vypadat blbe na aute kdyz vzadu bude guma s klasickou bocnici a vepredu guma s ochranou rafku na bocnici?myslite ze to bude vypadat blbe?nejak si to nedovedu predstavit![]()
BMW 323i E36
paveld píše:ja to tak mel a vubec to do oci nebylo, kdybych to nevedel tak si toho mozna nevsimnuvlada320 píše:jeste mam jednu otazku,nevite jestli nebude vypadat blbe na aute kdyz vzadu bude guma s klasickou bocnici a vepredu guma s ochranou rafku na bocnici?myslite ze to bude vypadat blbe?nejak si to nedovedu predstavit![]()
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 
- olda barta
- olda barta
asd
Burumky bych nebral kup si Toya T-1R a budeš spokojenej a myslím že to je určite větší kvalita než nějaký barum a ješte budou o něco levnější
ex318 m10 karbec,325i m-tech 1 luxusní kára,2x 318i m10 kua to je nuda,nova 320i na 13kach to jede,new 525e/i e28 US ,520I e28 driftcar R.I.P.passat b4 tdi ,528i e28vrak,E28 eta mat delfín,Alpina E39 avusblau
Re: asd
na ty Toya je podivam diky za tipV6 blázen píše:Burumky bych nebral kup si Toya T-1R a budeš spokojenej a myslím že to je určite větší kvalita než nějaký barum a ješte budou o něco levnější
co to kecas ty vole.jaky kazdej na me klidne.ses asi zfetovanej ne.zkus si precist ten svuj vykvet co jsi mi napsal v prvnim prispevku znovu.to nemela bejt zase tva posrana provokace a vysmech na moji adresu,co?ty vole az se mi prestanes vysmivat tak budu klidnej ale pokud pokazde bude tvuj prvni prispevek tohoto tipu tak mi vyliz prdelolda barta píše:každej na tebe klidně, v pohodě, ale ty seš pořád stejnej čurák...vlada320 píše:zimaky uz mam davno pripraveny na plechacis ty chytraku narozdil od tebe![]()
![]()
...
nasrat ti na hlavu a rozmazat....nic víc....PIČUSE jeden..
- olda barta
ty ses nade mnou zamyslel ????......ooooo díky Vláďo....cením si toho..ale můj názor na tebe se zatím nezměnil.....vlada320 píše:co to kecas ty vole.jaky kazdej na me klidne.ses asi zfetovanej ne.zkus si precist ten svuj vykvet co jsi mi napsal v prvnim prispevku znovu.to nemela bejt zase tva posrana provokace a vysmech na moji adresu,co?ty vole az se mi prestanes vysmivat tak budu klidnej ale pokud pokazde bude tvuj prvni prispevek tohoto tipu tak mi vyliz prdelolda barta píše:každej na tebe klidně, v pohodě, ale ty seš pořád stejnej čurák...vlada320 píše:zimaky uz mam davno pripraveny na plechacis ty chytraku narozdil od tebe![]()
![]()
...
nasrat ti na hlavu a rozmazat....nic víc....PIČUSE jeden..Cau Oldo a mezi nama ja se nad sebou zamyslel,zkus to taky prosim ty nad sebou ano
nejdriv zacni u sebe nez zacnes nekoho soudit
e36 323i coupe............