Mimoň zážitky
-
Mimoň zážitky
ted jsem se vrátil z mimoňe ...těšil jsem se na zážitek z aut atd...
hm stovky ožralejch debilů , neschopnost organizátorů , zbytečná smrt 50letýho táty od rodiny.....zdemolování auta viníka.....tisice vytuzenejch hnusů a jen pár hezkých a funkčních vozů......moc policajtů......a zybtečně utracenejch 1500 a to hlavní nějákej zasrfanej zmrd mi ukradl záslepky od střechy u kábra , znáček alpina a 2 pokličky od borbetu.....prostě jsem to nedal a rozbrečel se na mimon už nejedu a ty ty zmrde kterejs mi to vzal se stím udus já to ted zas jak kreten budu půlroku schánět ! ! ! !
hm stovky ožralejch debilů , neschopnost organizátorů , zbytečná smrt 50letýho táty od rodiny.....zdemolování auta viníka.....tisice vytuzenejch hnusů a jen pár hezkých a funkčních vozů......moc policajtů......a zybtečně utracenejch 1500 a to hlavní nějákej zasrfanej zmrd mi ukradl záslepky od střechy u kábra , znáček alpina a 2 pokličky od borbetu.....prostě jsem to nedal a rozbrečel se na mimon už nejedu a ty ty zmrde kterejs mi to vzal se stím udus já to ted zas jak kreten budu půlroku schánět ! ! ! !
Taky sem se vratil domu a to zase byla akce
Fakt absolutně nechápu dementy co maj plastový kelímky, naplácaný pátý přes devátý a v koloně tůrujou svůj brutální 50ti konovej motor, ležej v sedačce a myslej si jak sou hrozně moc brutální
Pak nechápu dementy co při každym rozjezdu v koloně museli zahrabat a dokázat si sami sobě jak jsou drsný, prostě tedle sraz už nějak přestávám chápat když tam je tak 90procent totalních bezmozků
Zajímavý že se todle dělo jenom tam vzadu kde byli ty tunáci a v blízkosti driftů nikdo nic takovýho nedělal i když by si to se svym výkonem a kontrolou nad autem většina dovolit mohla...čim to je ? Že by to bylo v lidech ? Aha
Zníčit auto tomu blbcovi nemuseli, ale pořádně mu dát do držky měli.
Jinak to jak tady někdo psal že by tam měli pouštět někoho kdo má papíry 3 roky aspon, tak to je kravina, znám poměrně dost lidí který papíry nemaj ani 3 roky, dokonce někdo ani rok a umí jezdit daleko líp něž někdo kdo je má třeba 10let. Jinak sem na týdle akci byl asi naposled a kdyby tam nebyli ty drifty, asi bych tam ani nejel.
Teďka akorát v televizi to zase rozmažou a tunáci budou u všech za ty co zabíjej ty lidi na srazech, eště že mam sériovku a zvenku to taky sériovka zůstane.
Ale aspoň že jsem tam potkal dobrý lidičky se kterejma sem pokecal, okomentoval procházející holky
atd. 

Zníčit auto tomu blbcovi nemuseli, ale pořádně mu dát do držky měli.
Jinak to jak tady někdo psal že by tam měli pouštět někoho kdo má papíry 3 roky aspon, tak to je kravina, znám poměrně dost lidí který papíry nemaj ani 3 roky, dokonce někdo ani rok a umí jezdit daleko líp něž někdo kdo je má třeba 10let. Jinak sem na týdle akci byl asi naposled a kdyby tam nebyli ty drifty, asi bych tam ani nejel.
Teďka akorát v televizi to zase rozmažou a tunáci budou u všech za ty co zabíjej ty lidi na srazech, eště že mam sériovku a zvenku to taky sériovka zůstane.

Ale aspoň že jsem tam potkal dobrý lidičky se kterejma sem pokecal, okomentoval procházející holky

Nevíte někdo kde se dá sehnat záznam driftu? Vím, že to tam někdo točil...
A jinak obecne k Mimoňskejm válkám... Organizace nic moc (viz. ta nehoda), hafo vytuzenců, hafo debilů co machrovaly s předokolkama. Jako fanda BMW mě zaujaly drifty a kdyby nebyli drifty tak gumování, ale to je tak všechno, takže pokud příště nebudou drifty na mimoň kašlu - aspoň si ušetřím nadávání na majitele vytuzenejch BMW
A jinak obecne k Mimoňskejm válkám... Organizace nic moc (viz. ta nehoda), hafo vytuzenců, hafo debilů co machrovaly s předokolkama. Jako fanda BMW mě zaujaly drifty a kdyby nebyli drifty tak gumování, ale to je tak všechno, takže pokud příště nebudou drifty na mimoň kašlu - aspoň si ušetřím nadávání na majitele vytuzenejch BMW

e30 325i M-technik I -> e36 320i -> e30 323i M-technik I - > E36 323i M-technik = ekologické vozy
no chtel jsem puvodne jet, to je fakt husty co se deje, pokud pojedu na akce tohoto typu z duvodu Drag race tak jedine na sobotu protoze to bych musel polovinu magoru postrilet
jenom ze dokud nezakroci patricne poradatel, nebo nebudou moct zakrocit cetnici, tak to bude uz jenom horsi a horsi 

E30 325i
-
c
pořadatel ? ? ? myslím že o pořádání se mohlo mluvit než to začlo pak už to byla neuveřitelná chlastačka a houfy ožralejch blbu ktery jsou schopný si ti sendout i na kapotu.... když to porovnám s pohodou na bigu....
-
jako každoročně vydaj dvd...Mikka.M5 píše:Nevíte někdo kde se dá sehnat záznam driftu? Vím, že to tam někdo točil...
Me se tam libilo, mam pocit ze vidite jen to spatny, sraz to byl peknej bylo dost co k videni, sprinty byly supr...nic nemuze byt idealni, vzdycky se nejaky mouchy najdou. Nechapu co ma ta nehoda spolecnyho s organizaci...co asi organizatori udelali spatne? To byla chyba akorat toho debila za volantem, nikoho jinyho.
BMW 323i E36
S Mimoní je to rok od roku horší. Mě stačilo, když ještě minulej rok jezdil brácha Tuning Cup tak nám na jaře rozdali letáky s programem na srpnovou Mimoň. Čas. harmonogram neseděl, mapka taky ne atd... Prostě už je to jen o co největšim vejvaru!! Letos se mi líbil jen Hradec !
E30 327i MK M Cabrio MTechII
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power