Já, moje dvounohá, moje čtyřkolá a pes bobík sme se na BIGu nenudili.i když cesta do hradiště nebyla jednoduchá s přepojenou řídící jednotkou, abych tam vůbec dojel.dobrej srázek s pohodovou atmoškou

oproti tomu městu co vždycky v mimoni vyroste, se dá všechno pěkně stíhat a nemusim trápit minibiku abych stihnul smrádek platz atd.. kuci tomu dávali slušně, kolikrát až víc než dost ( omezovače a zoubky ve sříni:o) ... to k tomu ale patří a já doufám že příští rok už dotlačim nějakou dobře zajetou 325i a proženu jí tam kam patří.bylo těžký obcházet ty krásný kusance a slintat.kolikrát se nechá člověk dost inspirovat, někdy by i vraždil když na tom samym kusu v jakym se přivez sou ty supr zadní lampy s kristalickou optikou který stojej 4500,- a bez kterejch to prostě nejde a nejede

na srázku sem našel spousty lidí který maj ráčnu na svym místě a poradili do budoucna jak to čtyřkolí dovést k dokonalosti.. jak sem psal : supr ! jo a kucí z drift clubu si to tam vodili zle ! R35P3C7 musel bych tam tu mojí e34 rozpůlit abych dostal aspoň z poloviny takovej potlesk jako oni.. BMW páva