pozor!!! Věco od Madmaniaca- organizace
- FastShadow
- Kontaktovat uživatele:
pozor!!! Věco od Madmaniaca- organizace
Takze panove.. Po domluve s Danem td jsem se dohodli, ze do CB pojede ve stredu. Tzn, ze v utery mu musime dat penize... Napiste mi prosim kdo co vsechno chcete a kde bude nejlepsi se sejit na predani penez a pak veci... Ja bych to videl na utery 13.00 Cernak..... Navrhy.....
Život se dá........ Promarnit....... Prožít...... nebo BMW
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: pozor!!! Věco od Madmaniaca- organizace
FastShadow píše:Takze panove.. Po domluve s Danem td jsem se dohodli, ze do CB pojede ve stredu. Tzn, ze v utery mu musime dat penize... Napiste mi prosim kdo co vsechno chcete a kde bude nejlepsi se sejit na predani penez a pak veci... Ja bych to videl na utery 13.00 Cernak..... Navrhy.....
Sorry, menší změna, ve středu to nepůjde. Je mi jedno, jestli úterý nebo čtvrtek do ČB, záleží na Madmaniacovi. Na Čerňák klidně dorazím i někdy večer, mám to autem 10 min. Můžem nechat předání peněz na úterý odpoledne a až bych teoreticky jel ve čtvrtek z ČB, tak bych to u někoho z vás po cestě vyklopil a pak už si to nějak rozeberete.
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Když mi někdo dá vědět, co to bude a jestli ještě mají zájem, tak ve čtvrtek do ČB jedu. Když ti pošlou prachy a já to jen převezmu, tím líp.MADmaniac píše:mno me je to taky celkem jedno, jinac prachy mi klidne muzete poslat na ucet abyste se nemuseli schazet 2x, ten ctvrtek bude asi v pohode...
tel. 605 21 32 21
c.u. 9004182500/2400