rozdíl v nádrži na 55l a 60l?
rozdíl v nádrži na 55l a 60l?
jen prosim.me vsichni tvrdej ze bych mel mit na plastaku 60litrovou nadrz.co jsem koukal u kamose tak on ma tu nadrz na chromaku na pravy strane vic zapadlou do kastle.ja ji mam na obou stranach stejne vylezlou smerem k zemi.myslim ze on ma nadrz na 55 proto ji ma vic zapadlou a tim padem mensi a ja mam tu vic vylezlou na 60litru.jak poznam jestli je to nadrz na 55l nebo 60l.moc dekuju.me se totiz nejak nezda ten ukazatel.nekdy to ukazuje fakt nesmysli.jo a v aute mam teda ukazatel na 55litru
diky vlada
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 
- Lukáš Brandejs
- Lukáš Brandejs
- Lukáš Brandejs
jj presne to mam taky.je tam tecka za 55kou.a Stany prosimte ten druhej plovak ma bejt kde?jestli dobre hadam tak na levy strane pod tim kulatym otvorem pod sedakem?Chuck47 píše:ehm kdyz jsme u toho,tak ja mam 324d e30 r.1987 a taky by me zajimala nadrz...plnou jsem jeste opravdu nebrala na budiku mam 55l a potom tecku...
![]()
Naposledy upravil(a) vlada320 dne 30. 05. 2007 20:53, celkem upraveno 1 x.
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 
STANYvlada320 píše:jj presne to mam taky.je tam tecka za 55kou.a Flery prosimte ten druhej plovak ma bejt kde?jestli dobre hadam tak na levy strane pod tim kulatym otvorem pod sedakem?Chuck47 píše:ehm kdyz jsme u toho,tak ja mam 324d e30 r.1987 a taky by me zajimala nadrz...plnou jsem jeste opravdu nebrala na budiku mam 55l a potom tecku...
![]()
e30 316i->e30 318is->e36 323i->Ford Mondeo ST220->Land Rover Discovery III->Ford Focus II ST300-> E30 318is Mtechnic II + E24 635csi
AUTOSERVIS VOZŮ VŠECH ZNAČEK:
http://www.hatesauto.cz
AUTOSERVIS VOZŮ VŠECH ZNAČEK:
http://www.hatesauto.cz
jezis sorryBeda píše:STANYvlada320 píše:jj presne to mam taky.je tam tecka za 55kou.a Flery prosimte ten druhej plovak ma bejt kde?jestli dobre hadam tak na levy strane pod tim kulatym otvorem pod sedakem?Chuck47 píše:ehm kdyz jsme u toho,tak ja mam 324d e30 r.1987 a taky by me zajimala nadrz...plnou jsem jeste opravdu nebrala na budiku mam 55l a potom tecku...
![]()
kluci tak mam nadrz na 63litru podle etk.a ma dva plovaky.ale na budikach jsem mel budik na 55litru s teckou a ted jsem tam teda sehnal budik co ma 60litru a tam uz zadna tecka nejni.proste 60 a konec.no ale mam problem.kdyz jsem ho zapojil tak mi to ted ukazuje nejakejch 45litru benzinu a predtim s tim budikem na 55litru mi to ukazovalo nejak okolo 20litru.kde muze byt chyba?
- olda barta
To může být stejný jako u tacho nebo otáčkoměru, ručička má určitej rozsah a problém je, že když máš budík venku z přístrojovky, tak se může stát, že hneš s ručičkou a minimum a maximum rozsahu se ti posune. Koukni kam ukazuje ručička, když máš vypnutý klíček a ručička je "spadlá" a porovnej to s jinou přístrojovkou, jestli to máš stejně. Další možnost je, že ten budík může být rozbitej, já už jsem třeba na teplotu chladící kapaliny měnil dva.
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
ten novej budik je v poradku.a ta rucicka zacina uplne na stejnym miste jako ta na tom co tam byl predtimBOOST píše:To může být stejný jako u tacho nebo otáčkoměru, ručička má určitej rozsah a problém je, že když máš budík venku z přístrojovky, tak se může stát, že hneš s ručičkou a minimum a maximum rozsahu se ti posune. Koukni kam ukazuje ručička, když máš vypnutý klíček a ručička je "spadlá" a porovnej to s jinou přístrojovkou, jestli to máš stejně. Další možnost je, že ten budík může být rozbitej, já už jsem třeba na teplotu chladící kapaliny měnil dva.