Dělám výměnu předního a zadního okna a potřebuju zabránit aby do auta tekla voda....mám je obě dole i s těsnícíma gumama a pod tema tesnícíma gumam je ješte nějaká hmota (na hraně kastle a je přelepená páskou) která má za úkol zlepšit těnost mezi kastlí a gumou do které se ukládá sklo.
Nevím co je to za hmotu....a potřebuju tam dát něco místo ní, pač už je hodně vytrávená.....nevíte někdo co to je???
Díky za každou radu!
VÝMĚNA SKEL
presne jak pise Vlkec.ja jsem minulej rok mel taky vyndany skla vsechny.ten zbytek ty srajdy co tam je origo jsem sundal dolu co nejvic to slo ocistil a misto toho jsem dal ten silikon.je specielni na sklo a pouziva se na podlepovani skel u karavanu treba ale i jinde.normalne jsem ho tam dal a nesetril jsem dal jsem tam gumu a vsadil okno.mel jsem asi ctrnact dni prblem s tim ze mi u predniho okna v levym rohu dole lehce zatejkalo a u zadniho okna taky v levym rohu dole.zatejkalo ale ne pod gumou ale pod tim oknem takze tam akorat byly spatne dany ty skla.tak jsem to radsi jeste nejakej tejden dva nechal s tim ze si ty okna treba po projeti sednou a bylo tomu tak.nechat na slunicku aby se ta guma zase prilepila k oknu a vyschlo to nakonec si ty okna opravdu sedli a ted to tesni krasne.nikde ani kapicka a ani z pod ty gumy 
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2