Metabond-zkoušeli jste?
Metabond-zkoušeli jste?
Zajímalo by mne jestli s výrobky této firmy máte někdo zkušenosti,jde o maziva přísady do olejů,mazací tuky,atd....
Více na www.metabond.cz
Více na www.metabond.cz
Další pokus o těžbu zlata...
Tyhle sračky se zjevily hned v roce 1990. Tehdá jsem to testnul a zkusil jakýsi "Slick50" do dvoutaktu.
Skvěle to zkurvilo gufera na klice a co hůř - vydřelo to drážky do hřídele.
Ať si povídá kdo chce co chce, NEBRAT!
Tyhle firmičky-překupníci/přeprodejci sraček mají řadu společných rysů.
Většinou to zaštiťuje nějaký pan ing., nechá si vystavit atesty o nezávadnosti, udělá nějaké tabulky atd.
Pak to zhusta inzeruje po internetu, občas někdo proráží pyramidovým "MLM systémem", někdo to zkouší cpát lidem po garážích, motoburzách (tam si moc většinou neškrtne), v tuzikrámcích i jinde.
Nikdo z nich není schopen ale vysvětlit, jak kouzelně to prochází olejovým filtrem, aniž ho to poškodí/ucpe a pak to zázrakem udělá tu správnou vrstvu jen tam, kde má (superinteligentní molekuly...?)
Máme 21. století, v určitém směru toho k objevení už moc není.
Tak se holt aspoň zkouší tlaky lidem do hlav, snad se daj zblbnout a něco zlata pustí...

Tyhle sračky se zjevily hned v roce 1990. Tehdá jsem to testnul a zkusil jakýsi "Slick50" do dvoutaktu.
Skvěle to zkurvilo gufera na klice a co hůř - vydřelo to drážky do hřídele.
Ať si povídá kdo chce co chce, NEBRAT!
Tyhle firmičky-překupníci/přeprodejci sraček mají řadu společných rysů.
Většinou to zaštiťuje nějaký pan ing., nechá si vystavit atesty o nezávadnosti, udělá nějaké tabulky atd.
Pak to zhusta inzeruje po internetu, občas někdo proráží pyramidovým "MLM systémem", někdo to zkouší cpát lidem po garážích, motoburzách (tam si moc většinou neškrtne), v tuzikrámcích i jinde.
Nikdo z nich není schopen ale vysvětlit, jak kouzelně to prochází olejovým filtrem, aniž ho to poškodí/ucpe a pak to zázrakem udělá tu správnou vrstvu jen tam, kde má (superinteligentní molekuly...?)
Máme 21. století, v určitém směru toho k objevení už moc není.
Tak se holt aspoň zkouší tlaky lidem do hlav, snad se daj zblbnout a něco zlata pustí...

Noo já se jen zkusil zeptat,protože u otce ve fabrice už tyhle výrobky používají cca 5let a samý pozitivní zkušenosti,dokonce k tomu měli i dvoudenní školení technikama dané firmy a pár produktů prosáklo až ke mně
A jen tak na okraj.Kdysi dávno jsem to nalil do tisícovky,a můsím potvrdit že zimní stary bez sytiče i v -10.Pak jsem to porovnával jízdou do kopce.Bez použití přípravku jsem jel kopec podobný ecce homo za přeřazování 2,3,2,3,a týden nato už s Metabondem většinou 4 v prudším stoupání za tři.
Zvýfuku byla cítět ta samá vůně co je cítit po projetí závodního speciálu při závodech,tak jsem se jen chtěl optat jestli tuhle srajdu od téhle firmy někdo nalil do BMW a jakou má zkušenost.Není to přísada do oleje jako v tv reklamě,ale nosič molekul,jak píší a byli tu dříve než PS20 či co.

A jen tak na okraj.Kdysi dávno jsem to nalil do tisícovky,a můsím potvrdit že zimní stary bez sytiče i v -10.Pak jsem to porovnával jízdou do kopce.Bez použití přípravku jsem jel kopec podobný ecce homo za přeřazování 2,3,2,3,a týden nato už s Metabondem většinou 4 v prudším stoupání za tři.
Zvýfuku byla cítět ta samá vůně co je cítit po projetí závodního speciálu při závodech,tak jsem se jen chtěl optat jestli tuhle srajdu od téhle firmy někdo nalil do BMW a jakou má zkušenost.Není to přísada do oleje jako v tv reklamě,ale nosič molekul,jak píší a byli tu dříve než PS20 či co.

No, nebudu ti nic vyvracet.
Mimochodem, jeden pohled do obchodního rejstříku napoví...
Firma "Metabond" neexistuje, byla tu Metabond CR do roku 2004, pak se přejmenovala na Walktall s.r.o. a ta je v současnosti v likvidaci.
To je taky jeden z typických příznaků těchto zlatokopů.
PS23 a podobný srágory = totéž.
Já to nikam nikdy lejt nebudu a těžko mi někdo přesvědčí.
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Mě by zajímalo tohle perpetum mobile - http://www.metabond.cz/index.php3?akce= ... dukt=d-aku
Při odběru 2 - 5 mA to dává 80 - 100 A každých 15 sekund, ještě ke všemu drátkem o průřezu sotva 0,5 mm.
Něco takovýho nemají ani v NASA
Při odběru 2 - 5 mA to dává 80 - 100 A každých 15 sekund, ještě ke všemu drátkem o průřezu sotva 0,5 mm.
Něco takovýho nemají ani v NASA

Dan td píše: Při odběru 2 - 5 mA to dává 80 - 100 A každých 15 sekund, ještě ke všemu drátkem o průřezu sotva 0,5 mm.
Tam bude nějakej spec. kondenzátor, kterej se 15 vteřin z těch 2-5 mA nabije a pak dá zatraceně krátkej, ale strááášně sYlnej impuls...

-----------------------------------------
To jsou asi ty nový objevy, pro jejichž vývoj se využívají ty zkušenosti zpoza horizontu budoucnosti, za nějž již vidí někteří vyvolení prostřednictvím moderních informačních technologií

- Lukáš Brandejs