clovek si tady poda normalni inzerat a to ze to nechapes je uz tvuj problem..ty vylizany mozku
ted si to rozsekl...když uděláš dotazník kdo si tady inzerát podal a v pohodě koupil nebo prodal, zjistíš že by ses měl spíš zamyslet...M3 píše:ten inzerat s hlavickou pomooc vymaznul, tak jsem napsal inzerat s predmetem odpovidajicim vsem zasadam a zakonum, ktere si tady stanovili, bohuzel ho taky maznul..takze jestli je to urcita forma nejake uchylky tak to beru,,,lidi jsou ruzni
Dan td píše:Kluci už ti to vysvětlili, ale tak ještě jednou. Denně tu je min. 10 příspěvků s názvem Pomoc apod ... Už jsem dávno rezignoval nato, že bych je přejmenovával. Když máš potom ve třech sekcích fóra několik příspěvků se stejným názvem, tak to minimálně zdržuje - každej nato nemá čas, to vidíš i sám na sobě. Nemluvě o tom, že to totálně celý fórum znepřehledňuje.
Abych to nemusel každýmu extra vysvětlovat, proto máš ten odkaz - nehodlám to psát 10x denně. Zatím to všichni pochopili.
Pokud tomu, že napíšeš inzerát a v něm pošleš několik lidí kamsi a jinak je urážíš, říkáš normální inzerát, tak jsi na špatným fóru a smažu ti ho zase.
Pokud napíšeš normální inzerát, nikdo ti ho nesmaže. Pokud nemáš čas si přečíst pravidla, což je asi pět řádků textu, tak je tvoje smůla.
S tím tvým nedostatkem času to nebude tak horký, když jsem jen za dnešek už po několikáté píšeš tyhle svoje výlevy. Kdyby sis místo přečetl, cos udělal špatně a zařídil se podle toho, nemáš problém a oba si ušetříme čas.
Kdyz je to tak jednoduchy, bordel a uchylne vylevy to bude uklizet samo, tak sem s tim pane odbornikufade píše:Dan td píše:Kluci už ti to vysvětlili, ale tak ještě jednou. Denně tu je min. 10 příspěvků s názvem Pomoc apod ... Už jsem dávno rezignoval nato, že bych je přejmenovával. Když máš potom ve třech sekcích fóra několik příspěvků se stejným názvem, tak to minimálně zdržuje - každej nato nemá čas, to vidíš i sám na sobě. Nemluvě o tom, že to totálně celý fórum znepřehledňuje.
Abych to nemusel každýmu extra vysvětlovat, proto máš ten odkaz - nehodlám to psát 10x denně. Zatím to všichni pochopili.
Pokud tomu, že napíšeš inzerát a v něm pošleš několik lidí kamsi a jinak je urážíš, říkáš normální inzerát, tak jsi na špatným fóru a smažu ti ho zase.
Pokud napíšeš normální inzerát, nikdo ti ho nesmaže. Pokud nemáš čas si přečíst pravidla, což je asi pět řádků textu, tak je tvoje smůla.
S tím tvým nedostatkem času to nebude tak horký, když jsem jen za dnešek už po několikáté píšeš tyhle svoje výlevy. Kdyby sis místo přečetl, cos udělal špatně a zařídil se podle toho, nemáš problém a oba si ušetříme čas.
....proč to řešíte!!!.....admin by mohl vědět, že třeba ve zdrojovým kódu stránek jde něco porychrovat.....prostě dát tam zákaz na vybraná slova a to kam chcete....a tam kde nevaděj, tam zákaz nedáte.....tak jadnoduchý!!!!.....žádný mazání...žádný nasraný lidi!
... a žádní falešní sobifade píše: ....proč to řešíte!!!.....admin by mohl vědět, že třeba ve zdrojovým kódu stránek jde něco porychrovat.....prostě dát tam zákaz na vybraná slova a to kam chcete....a tam kde nevaděj, tam zákaz nedáte.....tak jadnoduchý!!!!.....žádný mazání...žádný nasraný lidi!