zhadní silentbloky
zhadní silentbloky
nevíte za kolik se daj koupit nejmíň? a jdou vymněnit v pohodě? Na e30.de je návod na nějakej přípravek
Jestli myslíš ty hlavní dva SB na zadní nápravnici, tak už se to tu řešilo, ale cena kolem 800,- za ks a maj je např u Štangla.
Jinak výměna neni zrovna moc zábavná. Musíš sundat celou nápravu (odpojit brzdy
) a hlavně ty SB nějak vylisovat.
Přeju příjemnou zábavu, ale ten rozdíl v jízdě za to stojí.
PS: někdo tady nabízel, že to za nějakej rozumnej poplatek udělá, tak jestli nemáš dílnu tak neváhej.
Jinak výměna neni zrovna moc zábavná. Musíš sundat celou nápravu (odpojit brzdy

Přeju příjemnou zábavu, ale ten rozdíl v jízdě za to stojí.
PS: někdo tady nabízel, že to za nějakej rozumnej poplatek udělá, tak jestli nemáš dílnu tak neváhej.
Kde o tom je prosimte neco blizsiho? Ja s moji nemcina na ten sajt moc nechodila, leda cumela na pekna fotkaFranta 327i píše:Výměna není moc zábavná, s tím bych souhlasil. Ale náprava a brzdy se oddělávat nemusí.
Nedávno jsem to dělal s tím přípravkem (co je na e30.de) a nic jsem neodpojoval - jde to.

weNTyll píše:Kde o tom je prosimte neco blizsiho? Ja s moji nemcina na ten sajt moc nechodila, leda cumela na pekna fotkaFranta 327i píše:Výměna není moc zábavná, s tím bych souhlasil. Ale náprava a brzdy se oddělávat nemusí.
Nedávno jsem to dělal s tím přípravkem (co je na e30.de) a nic jsem neodpojoval - jde to.