Rád bych se s Vámi podělil o zkušenosti s firmou TUNINGSAMOLEPKA Pardubice.
Chtěl sem si u TS nechat vyrobit samolepku podle mého zadání (na motorku). Odeslal sem jim email s obrázkem a rozměry. Přišla mi odpověď s vyčíslenou cenou a ujištěním, až bude hotovo tak se ozvou. Po týdnu sem sám napsal, jak to vypadá: Máme to pro Vás stavte se! Zavolal sem na jejich tel. a bylo mi řečeno: Balíme a odjíždíme na Tuning sraz, ve firmě nikdo už nebude. Domluvil sem se na pondělí - ve firmě v 15h nikdo nebyl (otevírací dobu maj prej nonstop!) Ve čtvrtek stejný týden asi v 10h sem konečně někoho dohnal, ALE bylo mi řečeno, že spolupracovníci to mají sebou v autě, že jim to vyřídí a nechají to na firmě. Domluvil sem se na druhý den odpoledne - byl sem tam ve 14.30 a opět tam nikdo nebyl. Vytočenej do běla sem jim napsal mail, odepsali mi: NEMÁME NA PRÁCI JEN VÁS, NENÍ PROBLÉM ZAVOLAT A DOMUVIT SE. Druhý den sem volal na jejich tel.a dvakrát po sobě mě to típly!!Od tohoto se nestarám co a jak, a sehna jsem někoho seriozního.
Udělejte si obrázek sami a radím:Nejděte si někoho lepšího než TUNINGMRDKU!!! Třeba firmu GARMON.
firma TUNINGSAMOLEPKA
firma TUNINGSAMOLEPKA

=> e30 318i cupe R.I.P.
=> e36 318iS cupe,kola BMW M3 styling 39
=> e46 330dA saloon,BMW Z4 styling 103 R.I.P.
=> e39 525dAT touring,BMW styling 37 M
=> e46 330d touring,BMW styling 72 M