Šíbr problém
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Šíbr problém
Poslední dobou se mu nějak nechce, když ho zavírám zpět ze střechy a když ho otvírám jen větračku. Prostě když má dělat tu namáhavější práci. Motorek běží pořád stejně, ale šíbr to nedovře (neotevře), musím mu malinko pomoci rukou. Kde je prosím problém ? Kde to rozebrat ?
Mně to dělá podobný věci a cestou pokus omyl jsem přišel na to, že to nejspíš dělá nekvalitní těsnění kolem šíbru... Je zpuchřelý a drhne... Když jsem to na zkoušku máznul kosmetickou vazelínou, chvíli to jezdilo ok
(nějak jsem vyzkoušet musel jestli je to tímhle)
takže nějakej dobrej lubrikant co se nesmeje nebo nový těsnění by to asi řešilo... (v mém případě)
takže nějakej dobrej lubrikant co se nesmeje nebo nový těsnění by to asi řešilo... (v mém případě)
uklízím garáž...
- Lospiratos
- Lospiratos
Tweety píše:No namazat těsnění vazelínou asi nebude to pravý ořechový, ale díky za osvětlení situace, zkusim se na to podívat, jestli to nepůjde nějak pořešit. Alespoň vím, že něco rozebírat je zbytečný. zatím díky
prave ze naopak taky sem to udelal a pohoda... mas to tesneni akorat suchy a stary proto te to takhle brzdi .proste to necim nakonzervuj...
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Tak ještě to po zimě když jsem ho nepotřeboval oživím. Těsnění jsem namazal a kničemu. Pokud na střechu auta celý den paří slunce, jde to zavřít perfektně, jakmile se ochladí, nelze
Ale co mě víc štve je to, že vršek šíbru uprostřed v zadní částy je jemně odřený, čerstvě, takže to drhne někde na vrchu. Dá se to nějak štelovat ?