dotaz
- Cvrcek Martin
- Kontaktovat uživatele:
Re: dotaz
AdamS píše:jake svetla muzu nainstalovat do 318i r.v.1986 dozadu i dopredu nejake spec.tuningove nebo z novejsiho bmw je to mozne a na kolik by me to vyslo prace a penez,dikec prosim o tipy
ex E30 323i, ex E36 325i, nyní Octavia TDi s šestijádrovym ECU a turbem ze Zetoru -odbržděných 700Kw na stavebním válci 
Veškeré opravy vozů všech značek

Veškeré opravy vozů všech značek
- olda barta
Re: dotaz
***AdamS píše:jake svetla muzu nainstalovat do 318i r.v.1986 dozadu i dopredu nejake spec.tuningove nebo z novejsiho bmw je to mozne a na kolik by me to vyslo prace a penez,dikec prosim o tipy
No já bych řekl, že dopředu nejspíše Moskvič Aleko a dozadu ze staré 407...ty vole chlape probuď se...na takový píčoviny sis mohl koupit shade a ne kurvit BAWO..
e36 323i coupe............
- scandinavian
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Ale černý Helly nejsou speciální tuningový, vždyť je to pomalu originál. Mám pocit že autor spíš uznává tuning alá na Polo světla ze SuperbaDan td píše:Nevím, co ho prudíte![]()
Dopředu může dát např. černé Helly, a ještě mu je budete závidět, případně čirá s angel eyes, atd ...
Dozadu je toho taky dost.
To souhlasim, vyznelo to tak...proto myslim, ze na nasich radach neni nic spatnyho.Tweety píše:Ale černý Helly nejsou speciální tuningový, vždyť je to pomalu originál. Mám pocit že autor spíš uznává tuning alá na Polo světla ze SuperbaDan td píše:Nevím, co ho prudíte![]()
Dopředu může dát např. černé Helly, a ještě mu je budete závidět, případně čirá s angel eyes, atd ...
Dozadu je toho taky dost.![]()
BMW 323i E36
Re: světla
jjHanz.E30 píše:Vůbec bych světla neřešil,skurvit auto umí každej,ale dostat ho do origa stavu,aby vypadalo jak nový je větší potešení než olaminovaná placka s tuning pičovinama.
M.I.R.E.C. : Maximálně Inteligentní Rychlý Efektivní Cizinec