Poslední měsíc mám problém s převodovkou. 1a2 jdou po nastartování pěkně ztuha a někdy dokonce i přes zuby nebo nejde vůbec :crazy: . Když se motor trochu víc zahřeje tak už to je docela v pohodě, ale i potom podřazuji na dvojku s obavami. Nemám tušení čím by to mohlo být.
Může to mít nějakou souvislost se spojkou? Pomohla by výměna oleje?
Převodovka
Re: Převodovka
Poslední měsíc klesly průměrné teploty...mizuh píše:Poslední měsíc mám problém s převodovkou. 1a2 jdou po nastartování pěkně ztuha a někdy dokonce i přes zuby nebo nejde vůbec :crazy: . Když se motor trochu víc zahřeje tak už to je docela v pohodě, ale i potom podřazuji na dvojku s obavami. Nemám tušení čím by to mohlo být.
Může to mít nějakou souvislost se spojkou? Pomohla by výměna oleje?
Synchrony už taky asi nebudou v nejlepším stavu...
Hmm a co taková legrace obnáší?Venca píše: Poslední měsíc klesly průměrné teploty...
Myslím tím práce a cena
Podle toho, čím to je. Synchrony nevím, asi pár tisíc.mizuh píše:Hmm a co taková legrace obnáší?Venca píše: Poslední měsíc klesly průměrné teploty...
Myslím tím práce a cena
Můžeš shánět na vrakáči převodovku (taky pár tisíc), nikdo nezaručí lepší stav.
---------------------------------------------------
Mimochodem - nehraješ nějaké branné hry?
Venca píše:Mimochodem - nehraješ nějaké branné hry?

Někde jsem viděl "mizuh" a stejný e-mail - asi klub vojenské historie.mizuh píše:Venca píše:Mimochodem - nehraješ nějaké branné hry?![]()
![]()
(Ale nic, to sem nepatří.)
Napsal bych ti SZ, ale nemáš registraci. Něco jsem psal na www.polinko.aktualne.cz jestli máš na mysli tohle.Venca píše:Někde jsem viděl "mizuh" a stejný e-mail - asi klub vojenské historie.
(Ale nic, to sem nepatří.)

Ostatní sorry za offtopic