Tak konečně je tu ta slíbená M5 ze Schweizu. Je ještě lepší kousek než jsem původně popisoval. Auto naprosto bez tuning zásahů, prostě originální stav. Velmi bohatá výbava, chybí poze klima a airbagy. Auto má plnou servisku a poslední servis je z roku 2005 v ceně 4000,- Chf. Vše je doložitelné vč. účtu. Nové tlumiče, světla, olej, chlazení atd. Auto je prostě bez investic. Ten kdo hledá výjimečný kousek, tak věřte, že ho našel. Do čtrnácti dnů bude na papírech. U nás nejetý a ještě žhavý dovoz. Lak je bez škrábanců a boulí. Nádherně se leskne. Bohužel mám moc práce, tak jsem ho nastačil umýt , ale věřte že ve skutečnosti vypadá líp než na fotkách. Vzhledem k jeho stavu je cena oněco výš než jsem zde prezentoval, prostě 150.000,- a samozřejmě je dohoda možná. Rychlost = sleva. Foto je zde http://technologie.fsv.cvut.cz/dc/temp/balda/
Prosím bez komentářů a průpovídek! Děkuji.
Jen vážní zájemci. Volejte kdykoliv na 775 342 059
M5 e34 SLEVA!
M5 e34 SLEVA!
Naposledy upravil(a) Balda dne 27. 06. 2006 14:04, celkem upraveno 1 x.
je to rok ´89, má to najeto poctivých 278 tis. km s plnou serviskou, obsah 3,6 takže 315PS. Motor přede jako kotě a řve jako tygr. Jestli to má výhřev sedaček teď zrovna nevím, ale zadní sedačky vyhřívaný určitě nejsou.Ilegaltuner píše:Sory za OT ale je to supr mít na ní tetka prachy tak ji beru hned.
Mohl by jsi o ní něco napsat.Jaký je to rok,jestli to je 3,6 nebo 3,8,výbava atd... má to vyhřívaný i zadní sedačky?