phpbb čte za mě
phpbb čte za mě
už mě to leze krkem, phpbb za mě "čte témata" kolikrát prostě jenom kouknu a nečtu témata, nebo je nepřečtu všechna odejdu jinam, vrátim se a šup vše přečteno. Pak musim po paměti dohledávat co sem četl a co nečetl grrrrrrrrrr
nejde s tim něco udělat??
odpověď "tak čti vše najednou" a podobný neberu jako řešení
dočasný konec BMW 

Re: phpbb čte za mě
jo ot jsou sušenkyeuromen píše:už mě to leze krkem, phpbb za mě "čte témata" kolikrát prostě jenom kouknu a nečtu témata, nebo je nepřečtu všechna odejdu jinam, vrátim se a šup vše přečteno. Pak musim po paměti dohledávat co sem četl a co nečetl grrrrrrrrrr

MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
podle mě je tam chyba v sušence wwwe30cz_t, ta má platnost "do konce relace", takže dokud tu sem, pak prostě pá pá přčteno/nepřečtenoLukas-e21 píše:jo ot jsou sušenkyeuromen píše:už mě to leze krkem, phpbb za mě "čte témata" kolikrát prostě jenom kouknu a nečtu témata, nebo je nepřečtu všechna odejdu jinam, vrátim se a šup vše přečteno. Pak musim po paměti dohledávat co sem četl a co nečetl grrrrrrrrrr
odpověď "tak čti vše najednou" a podobný neberu jako řešení(cookies) prostě pro tvé účely mají krátkou platnost
dočasný konec BMW 

nevim, ale když se podivaš do nastaveni fora, tak maš v administraci možnost zvolit dobu platnosti sušenky......se zeptej admina, co tam jeeuromen píše:podle mě je tam chyba v sušence wwwe30cz_t, ta má platnost "do konce relace", takže dokud tu sem, pak prostě pá pá přčteno/nepřečtenoLukas-e21 píše:jo ot jsou sušenkyeuromen píše:už mě to leze krkem, phpbb za mě "čte témata" kolikrát prostě jenom kouknu a nečtu témata, nebo je nepřečtu všechna odejdu jinam, vrátim se a šup vše přečteno. Pak musim po paměti dohledávat co sem četl a co nečetl grrrrrrrrrr
odpověď "tak čti vše najednou" a podobný neberu jako řešení(cookies) prostě pro tvé účely mají krátkou platnost

MB S212 E350 BlueTec 4-matic