Sabin píše:Kdyz nekdo sezene ty klicenky, tak neni problem je nechat potisknout u nas. ( Blansko - Brno cca 30 km) Delaji potisk snad vseho. Jestli budete chtit, tak se tam zajdu zeptat na kolik by to vyslo. Jen sehnat ty snurky...
Samotná šňůrka stojí kolem 40,- Kč - bílá bez potisku. Potisk v ČR je za podobné ceny, záleží na poštu barev. Agentury mají většinou bílé a platíš už potisk do jiné barvy. Většinou platíš zpracování návrhu cca 700, a jakousi formu pro tisk cca 1700. Při 500 ks a výš vyjde potom jedna kolem padesáti šedesáti kaček při jednobarevném potisku. Ve většině reklamek je to podobný - zjišťoval jsem to. Před cca rokem jsem dokonce jedny nechával dělat pro firmu, kde jsem pracoval. Tenkrát vyšly s jednobarevným potiskem, obyčejné, s té umělohmotné látky na cca 58,- Kč / ks a dělalo se jich myslím 800,-.
Pokud něco seženeš, klidně použij ten můj vzor nebo si vytvoř svůj. Ty, co mám já, jsou bavlněné, černá + modrá - podklad - je přímo barva šňůrky a v podstatě je na tom jen bílý tisk. Šly by i jiné kombinace barev a tisku, ale vzhledem k tomu, že tohle byla nejlevnější varianta, udělal jsem to takhle...