LEM
BMW
Autokelly
Elit
ACI
Jirka325
Důležitej je však výrobce, 99% plechový druhovýroby je shit
Mam dobrou zkušenost s firmou Klokkerholm
Kdo řiká že v ACI jsou sračky tak má sice pravdu ale když jsem nemoh sehnat jinýho výrobce kterej byl schopnej něco dodat tak jsem to objednal u nich a přišel díl od firmy Klokkerholm
fakt je ale ten že u lemu to nemusíš extra prožívat, tam záleží spíš na tom jak s nim naložíš
Autokelly
Elit
ACI
Jirka325
Důležitej je však výrobce, 99% plechový druhovýroby je shit
Mam dobrou zkušenost s firmou Klokkerholm
Kdo řiká že v ACI jsou sračky tak má sice pravdu ale když jsem nemoh sehnat jinýho výrobce kterej byl schopnej něco dodat tak jsem to objednal u nich a přišel díl od firmy Klokkerholm

fakt je ale ten že u lemu to nemusíš extra prožívat, tam záleží spíš na tom jak s nim naložíš
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
http://www.elit.cz
jinak v autokelly nemeli na plastaka coupe jen ty stary na chromaka tak proto elit ale jinak pre pasovali v pohode nesmis to met samozdrejmne natukle nebo tak pak musis rovnat

jinak v autokelly nemeli na plastaka coupe jen ty stary na chromaka tak proto elit ale jinak pre pasovali v pohode nesmis to met samozdrejmne natukle nebo tak pak musis rovnat

E39 530i
ex. e46 330d
ex. e30 318is
ex. e30 318is
ex. e30 320i
ex. e46 330d
ex. e30 318is
ex. e30 318is
ex. e30 320i
dělal sem lem na coupe plast.. koupil sem ten shit z kelly a naprosto neseděl na ty "hlavní orintační body" (hranka co se táhne přez celej bok, výlisek na boční lištu, ani hrana od zadního nárazníku) potřeboval jsem, ale jen lem a ten byl stejnej .. tudíš se dá použít i ten z kelly, ale teda zlodějina slušná no .. 500 za kus plechu co tam nakonec ani nepasuje .. 

Toyota KE35, AE86, Golf Mk2 20v turbo, BMW E30 335i tour, E30 335i Turbo coupe, E30 324td chromák sedan, E34 520i tour
- GEORG_iS
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
To proto že v kelly maji jenom lemy na chroma.Hoonnza píše:dělal sem lem na coupe plast.. koupil sem ten shit z kelly a naprosto neseděl na ty "hlavní orintační body" (hranka co se táhne přez celej bok, výlisek na boční lištu, ani hrana od zadního nárazníku) potřeboval jsem, ale jen lem a ten byl stejnej .. tudíš se dá použít i ten z kelly, ale teda zlodějina slušná no .. 500 za kus plechu co tam nakonec ani nepasuje ..

E30 ´90 M42 Coupe Diamantschwarz Metallic
E34 ´94 M52 Sedan Orientblau Metallic
E91 ´08 N47 Black Sappihire Metalic
- GEORG_iS
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
U nás jedině ACI.cz teď tam maji akci ale jenom na levý lem, a i tak je za 770 kč nebo tak nějak. Jinde jsem je našel jen na jedné stránce a tam je neměl skladem a když jsem mu psal tak ani neodepsal, to same s telefonem takže zbytečnost. Další a asi poslední možnost je allegro a domuvit se s polákama. 
Pořádek by si měli udělat ve více firmách porodávajících autodíly navíc většina z nich neví že byli 2 verze, pro nás je to samozřejmost po ně bohužel ne.

Pořádek by si měli udělat ve více firmách porodávajících autodíly navíc většina z nich neví že byli 2 verze, pro nás je to samozřejmost po ně bohužel ne.

- GEORG_iS
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Pokud maš lem na sedana plast tak to pujde dobře ale když už je to vidět až na lemu tak je na tom podběh většinou už dost špatně takže tě to stejně asi nemine a budeš muset dělat celý lem i s kusem podběhu.james1991 píše:Jo, za 744 bez DPH, s DPH přes 900On ten lem neni uplně na kaši, ale na hrance jsou puchejře v nejvyšším bodě lemu, takže myslím, že by to mohlo jít nastavit nějak z lemu na 4dveřáka, kterej se mi válí doma.