co řikáte na tohle rádio
co řikáte na tohle rádio
asi si ho koupim

Re: co řikáte na tohle rádio
mno co se tyce techto znacek Hyundai, Akai, Clatronic atd ..opravujem je taky u nas v servisu, celkem v poho za tu cenu c oto umi a jeste k tobu USB flash .., samozrejmne ti to neda 4x 40W jak pisi je tam pouzity zesilovac TDA7381 ktery ma vykon 4 x 18W/4ohm @14.4V, 1KHz, 10%, ale jinak postate tyto zesaky se pouzivaj ve vsech nevnych autoradii ta ksi nevyberes...jinak co se tyce dispeje ujde .. co se tyce servisu tak u nas no problem..proktorcz píše:asi si ho koupim
E39 530i
ex. e46 330d
ex. e30 318is
ex. e30 318is
ex. e30 320i
ex. e46 330d
ex. e30 318is
ex. e30 318is
ex. e30 320i
kámoš má taky sencor a nadává špatně mu to čte cd a když má jít další písnička tak to musí přehodit ručně protože se mu rádio seknepaveld píše:nekupuj, ja mam radio sencor (je to v podstate ta sama znacka) a je dost hrozny. musel jsem ho reklamovat, ted mi zere baterku, vypadava pamet, spatne cte cd... obecne ma dost chyb ve firmwaru.
hyundai a sencor samá značka ani bych neřekl nebo jo ?
sama znacka to neni... jinak zatim co se k nam dostalo na opravu tak vetsinou jen bud necetlo CD - spatny snimac nebo obcas nekdo si neco zkratoval a odesla vnitri pojistka ci dioda .. jinak nic vaznejsiho , jako kazdy autoradio ... takze v tomto jako bud chytnes dobry kus nebo ne muze se ti posrat jak hyundai tak treba sony panasonic proste to neovlivnis jediny rozdil v tech ruznych znackach je pristup k zakaznikovi a servis.. ne kazda znacka ma spolehlivy a fajn servis a ne vsude ti vyhovi .. co se tyce tech hyundai tak jak rikam no problem bud se to opravi (dily na to jsou )nebo menime kus za kus .. takze klidne si to kup vem si to ze mas na to 2roky zaruku jak na kazdy pristroj
E39 530i
ex. e46 330d
ex. e30 318is
ex. e30 318is
ex. e30 320i
ex. e46 330d
ex. e30 318is
ex. e30 318is
ex. e30 320i
Ptas se co na to radio rikame, tak ja na nej rikam, ze do e28 bych si ho nedal, stribrny tam bude jak pest na oko a za 2. na me pusobi docela lacine..
Cet si viewtopic.php?t=20019 ?
e28 525i, e83 X3
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
Tohle radio ja tak do S 120 neblbni bude tam hnusny a navic nechapu k cemu sou vam karty MMC a SD a USB na CD nafrkas 120 pisnicek a si v pohode ustris 300 a mas panka kterej cte cd a nechova se jako hracka pro deti..fakt levny radio je na nic alu kup si ho a pak uvidis k cemu to je....fakt o nicem..
Tel : 773 622 822
za 3200Albert píše:Ptas se co na to radio rikame, tak ja na nej rikam, ze do e28 bych si ho nedal, stribrny tam bude jak pest na oko a za 2. na me pusobi docela lacine..
tak jsem si to přečetl a už ani nevim co si mám koupit
jinak mám světlej int. takže by to až zas tak hrozný nebylo
tak co si teda mám koupit max 3500Flery píše:Tohle radio ja tak do S 120 neblbni bude tam hnusny a navic nechapu k cemu sou vam karty MMC a SD a USB na CD nafrkas 120 pisnicek a si v pohode ustris 300 a mas panka kterej cte cd a nechova se jako hracka pro deti..fakt levny radio je na nic alu kup si ho a pak uvidis k cemu to je....fakt o nicem..
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
kup si toho panaka za 3 tacy a vyser se na nejaky USB az pridou mrazy tak uvidis k cemu je co mel sem opravdu dost radii a tyhle levny kramy treba po hodine provozu uz nectou a musi vychladnout anebo skacou vic nez je zdravo.proktorcz píše:tak co si teda mám koupit max 3500Flery píše:Tohle radio ja tak do S 120 neblbni bude tam hnusny a navic nechapu k cemu sou vam karty MMC a SD a USB na CD nafrkas 120 pisnicek a si v pohode ustris 300 a mas panka kterej cte cd a nechova se jako hracka pro deti..fakt levny radio je na nic alu kup si ho a pak uvidis k cemu to je....fakt o nicem..
jednou sem si kouil nejakyho roadstara a prines sem ho zapnul hralo oak sem s nim lehce klepnul o dtul fakt lehce a uz necetlo cd..reklamace a od ty doby bych uz nic takovyho nechtel sas o par kc min a ve tvym pripade este vic ten panak si objednas pres schop za 3 tacy a si vysmatej..krom toho i kvalita zvuku z tehle super radii tipu sencor a podobne je desiva..
-
Návštěvník
takže tohleFlery píše:kup si toho panaka za 3 tacy a vyser se na nejaky USB az pridou mrazy tak uvidis k cemu je co mel sem opravdu dost radii a tyhle levny kramy treba po hodine provozu uz nectou a musi vychladnout anebo skacou vic nez je zdravo.proktorcz píše:tak co si teda mám koupit max 3500Flery píše:Tohle radio ja tak do S 120 neblbni bude tam hnusny a navic nechapu k cemu sou vam karty MMC a SD a USB na CD nafrkas 120 pisnicek a si v pohode ustris 300 a mas panka kterej cte cd a nechova se jako hracka pro deti..fakt levny radio je na nic alu kup si ho a pak uvidis k cemu to je....fakt o nicem..
jednou sem si kouil nejakyho roadstara a prines sem ho zapnul hralo oak sem s nim lehce klepnul o dtul fakt lehce a uz necetlo cd..reklamace a od ty doby bych uz nic takovyho nechtel sas o par kc min a ve tvym pripade este vic ten panak si objednas pres schop za 3 tacy a si vysmatej..krom toho i kvalita zvuku z tehle super radii tipu sencor a podobne je desiva..
http://av.itek.cz/k_292-Auto-Autoradia/ ... CQ-C1311NE
ten shop je náhodnej nebudu to kupovat od tohodle
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
jj skus treba www.korunka.cz nebo www.autohifi.cz www.hificar.cz www.kasa.cz a dalsi nekde ho urcite najdes i pod 3000
Jak uz tady napsali skoro vsichni, za tuhle cenu sezenes znackovy radio uplne v pohode.
add Sonny: musim dat za pravdu Clariony hrajou opravdu velmi kvalitne i ve srovnani s jinejma znackovejma radiama.
Treba Clarion origo pro 406ku hraju nadherne. (Co FXi nemam pravdu? Jestli teda mas ve 406 Clarion, to nevim)
add Sonny: musim dat za pravdu Clariony hrajou opravdu velmi kvalitne i ve srovnani s jinejma znackovejma radiama.
Treba Clarion origo pro 406ku hraju nadherne. (Co FXi nemam pravdu? Jestli teda mas ve 406 Clarion, to nevim)
BMW - uzijte si to 
----------------------------------------------------
ex e30 325e
ex e30 318is R.I.P.
e36 320i mit Vanos
----------------------------------------------------
ex e30 325e
ex e30 318is R.I.P.
e36 320i mit Vanos
Clarion, Pioneer, Alpine - to je u me spicka...MT píše:Jak uz tady napsali skoro vsichni, za tuhle cenu sezenes znackovy radio uplne v pohode.
Ja mel origo Philips a menil jsem ho za Pioneer DEH-P5530MP
E39 535i sedan
Alpine, Becker, Pioneer, Clarion
Měl jsem radii několik a hodně poslouchám třeba radio.
VDO a Sony se mě zdáli že hrajou do tý doby co přišel Clarion. tn hraje, tamty šuměj
Hel dobrá zkušenost tady:
http://www.ryves.cz/autoradia-zesilovac ... ry-tuning/
http://autoradio.prodejce.cz/
Tedkä jsem montoval tohle, a je za ty peníze dobrý
http://autoradio.prodejce.cz/pioneer3700.html
Ovšem já třeba chci na hlasitost kolečko
Měl jsem radii několik a hodně poslouchám třeba radio.
VDO a Sony se mě zdáli že hrajou do tý doby co přišel Clarion. tn hraje, tamty šuměj
Hel dobrá zkušenost tady:
http://www.ryves.cz/autoradia-zesilovac ... ry-tuning/
http://autoradio.prodejce.cz/
Tedkä jsem montoval tohle, a je za ty peníze dobrý
http://autoradio.prodejce.cz/pioneer3700.html
Ovšem já třeba chci na hlasitost kolečko
S BMW na věčné časy!
Na hlasitost jedine kolecko, na dalku ja osobne kaslu - mam ji, ale nepouzivam (ted jsem ji po roce nasel v kastliku
). Podstatny je i to, jaka je kabelaz a repro, pak teprv clovek rozezna kvalitu. Ale pokud neco do trojky, tak at kouka na autohifi a najde neco lepsiho jetyho - da se to.
E39 535i sedan
a